bestia be Opublikowano 4 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 nie chowaj się przed piorunami nie uciekaj przed złym wiatrem w dłonie chwytaj każdą sekundę ze straconego czasu rosną krzyże z pamięci nigdy ich nie wymażesz zawsze nowe zakwitną więc kochaj bez lęku i granic kochaj aż zapali się piekło za nic
Grażyna_Kudła Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 wspaniałe wytyczne! może w życiu nie jest to takie proste, najłatwiej chować się i uciekać ale zawsze warto podjąć każdy trud... puenta przyprawiła mnie o dreszcze... ( te płomienie) to dopiero wyzwanie:aż zapali się piekło super :) pozdrawiam ciepło Grazyna
teresa943 Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 aż zapali się pieklo Ooo, Bestio! to jest to!!! Kochać bez lęku, do ostatniego tchu, za nic!!! Każda chwila jak mgnienie, szkoda marnować życia. Ukrzyżowana miłość jak bumerang będzie powracać cierpieniem. Człowiek zaprogramowany jest na kochanie, prawdziwe i piękne. Miłość jest cnotą, która jako jedyna przechodzi do wieczności i to właśnie za miłośc wystawią nam rachunek...kiedyś tam. Oczarowałeś mnie tym wierszem. Umiesz, oj umiesz zaskakiwać w poezji. Pięknie! :):):) Serdecznie i ciepło urocza "be"- Krysia
MaKrSk Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 tak trudno miłość w dniu codziennym okazywać... miłość bliźniego - miłość codzienna i ta jedny - wzniosła - najpiękniejsza pozdrawiam
bestia be Opublikowano 4 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Grażynko miło Ciebie widzieć no już świtanie minęło ale i tak jest romantycznie, jak o dreszcz emocji, to nie jest tak źle Dziękuję za komentarz i wizytę szacuneczek be
bestia be Opublikowano 4 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Krysiu ten wiersz zaczerpnięty został , ba z Twojej inspiracji, nie wiem czy pamiętasz mój komentarz pod Twoim wierszem pewnie tak i wiesz, tak sobie myślę o tym piekle i Brutusie, Horacym i tak sobie piszę. Jednak zmiana klimatu w twórczości, to tylko,, rzut kamieniem", gdyż trzeba zmieniać ramy obrazu. Zapewne ramy zmieniamy gdy czasami umieramy dziękuję za komentarz , wizytę i pozytywne myśli, które mi hahahhah dajesz, ale chyba o tym nie wiesz, więc teraz wiesz szacuneczek be
bestia be Opublikowano 4 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. witaj MaKrSK miło ,że mnie odwiedziłeś ,, miłość" heh może napiszę tak ,,Miłość" nikt nie za jej twarzy a każdy na szali waży Trudność polega na tym, że miłość to temat rzeka i do końca jest niezrozumiała Dziekuję za odwiedziny i komentarz serdecznie be
bazyl_prost Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 mi się nie podoba, miłość powinna być bezpieczna
HAYQ Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 myśl rzeczywiście przednia, jeno tytuł paskudnie mi się kojarzy z minioną soc-epoką ;) więc nawiązując - postulat wygłoszę: zmień tytuł, proszę :) Pozdrawiam.
bestia be Opublikowano 4 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Bazylu podobać sie nie musi , taka kolej rzeczy zresztą każdy ma prawo do własnego zdania serdecznie be
bestia be Opublikowano 4 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj HAYQ hahaha znów fraszką piszesz podoba się . Nie zastanowiłem się nad socjalizmem. Dla mnie to haniebna epoka, ale to już przeszłość Miło Cię widzieć u siebie w skromnych progach Dziękuję za komentarz i radę, jak odwiedziny Rząd o demokrację proszę, ale waciak i kalosze noszę:) :):):--------------------------------- heh stara gwardia szacuneczek be
Jolanta_S. Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 wytyczne - jak dobre rady "Goździkowej"? zabieram do serca. p.s. kocham bez granic i za nic, a piekło płonie :))
bestia be Opublikowano 5 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki Jolu za odwiedziny i komentarz jak zawsze słodka buzia szacuneczek be
Rekomendowane odpowiedzi