Dżygita Opublikowano 3 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2010 nie było wiadomo czy odnajdą w nas pogubione jabłka rumiane na jesieni ze zdartą skórką i śladami po osach najprościej pozwolić dojrzeć owoce mają słodycz mimo kwaśnego smaku nie pytamy ile potrzeba słonecznych chwil zanim zaśniemy ile będzie nieprzespanego czasu co sami sobie przeznaczymy na czuwanie kto pierwszy przywita gościa który przychodzi tylko raz czasem znienacka dając spokój i wytchnienie
Wilcza Jagoda Opublikowano 3 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2010 JA!!!! przywitam gościa, zimową pannę :P jabłek nie odnalazłam ani one mnie :( trudno, takie życie Dżygi
Dżygita Opublikowano 3 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zimną pannę:))) Myślę., że dożywając jesieni życia, każdy ma okazję natknąć się na jabłko lub złożyć je z dwóch połówek:) Dzięki za zagląd:)
bestia be Opublikowano 3 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2010 bardzo ciekawe przesłanie podoba się ta nuta współczesnego romantyzmu, to jest klimat super serdecznie be
Agata_Lebek Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 Widzę, że jabłka nie są trujące, choć wiersz raczej o śmierci ;) Trzecia trochę kuleje, ale ogólnie ładnie. Pozdrawiam.
Dżygita Opublikowano 4 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziekuję bardzo i pozdrawiam z całej mocy:)
Dżygita Opublikowano 4 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję i przyjrzę się tej "kulejącej" przyznam, że jest problem i trzeba jeszcze raz "przetrzepać" tę trzęcią. Pozdrawiam serde.:)
Wilcza Jagoda Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 kto pierwszy przywita gościa który przychodzi tylko raz czasem znienacka dając spokój i wytchnienie żarty na bok, nie chcę jeszcze witać takiego gościa :( pomimo, że daje spokój, uściski Dżygi to!X2
nAzGuL22 Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 Koniec tekstu zasłabł. A wcześniej całkiem nieźle. Pozdrawiam
Dżygita Opublikowano 5 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. w obliczu białej pani pewnie tak ma:) Serdeczne dzięki:)
H.Lecter Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2010 nie było wiadomo czy odnajdą w nas pogubione jabłka rumiane na jesieni ze zdartą skórką i śladami po osach To mógł być początek ładnego wiersza. Niestety, potem już tylko : po jesieni zima, po jesieni zima, po jesieni zima...
Dżygita Opublikowano 6 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2010 no faktycznie, ale może bardziej w stronę "stary człowiek i morze, stary człowiek i może:) nie mniej serdecznie dziękuję za zagląd i komentarz:) Pozdr.:)
Rekomendowane odpowiedzi