teresa943 Opublikowano 2 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2010 kochać i być kochaną to najzwyczajniej żyć pełnią zdumienia o poranku w rzęsistym deszczu skakać przez kałuże z wiatrem szybować nie przestając wierzyć żywicy pocałunków powszednich dni wciąż łakomych dotknięć poczuć drżenie obejmując radość nie wypuścić zbyt łatwo
aluna Opublikowano 2 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2010 I tak ma zostać....na zawsze! Uściski! Ania
Anna_Para Opublikowano 2 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2010 Marzenia i zalecenia, przepis na pielęgnację uczucia, związku! i "żyć pełnią zdumienia"! Pięknie! To trzeba wypracować:) Piękne zdobycze są trudne. Jak zwykle Krysiu od nowa podajesz nam prawdy oczywiste na świeżej, złotej zastawie. Jak Ty to robisz? Pięknie, Para:)
MaKrSk Opublikowano 2 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2010 "...nie wypuścić zbyt łatwo" gratuluję, piękne uczucia ...
Pan_Biały Opublikowano 2 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2010 daję wiarę:)) cholernie nastrojowy wiersz - świetny!!! pozdrawiam r
krzysztof marek Opublikowano 2 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2010 Krysiu, ja tylko powiem, że brak mi słów żeby określić w sposób pełny mój podziw i uznanie jak pięknie potrafisz pisać o rzeczach oczywistych ale jednak trudnych w życiu powszednim! naprawdę! dech zapiera! pozdrawiam bardzo serdecznie :)
Judyt Opublikowano 2 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2010 fajnie z tym zdumieniem o tak.. J. serdecznie Krysiu
bestia be Opublikowano 2 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2010 Ciekawe przesłanie szczęście obrazowo napisane jednak nie to jest najwazniejsze, gdyż całe piekno tego wiersza zawiera się w tych myslach ,, nie wypuść" jednak jeszcze mnie zaskakuje wątek,, zbyt łatwo" jest czego się uczyć , lub nad czym pomyśleć dla zatracenie lub odnowienia, albo uratowania lub trwania szacuneczek be
teresa943 Opublikowano 3 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tylko jeszcze ...trzeba o to walczyć :) dziękuję Aniu :)))) ściskam - Krysia
teresa943 Opublikowano 3 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hmm...zadałaś mi "ćwieka"...Jak to robię? Po prostu ...to takie banalne - mam w sobie. Widać taką "zwariowaną" Stwórca sobie umyślił :) a ja korzystam z wolnej woli i dzielę się tym, co kocham :) każdy ma jakąś tam swoją osobowość, prawda? Ponadto radość jest zaraźliwa, więc lepiej nią innych "zarażać" niż wirusami smutku :) tak myślę :) dziękuję Aniu i ściskam - Krysia
teresa943 Opublikowano 3 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj MaKrSk :) chyba u mnie po raz pierwszy? Miło :) Dziękuję za grabulki. :):) Serdecznie pozdrawiam - Krysia
teresa943 Opublikowano 3 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cholernie miły komentarz :):) d z i ę k u j ę Rafale za... "wiarę" :):) pozdrawiam cieplutko - Krysia
teresa943 Opublikowano 3 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Krzysiu, to Twój komentarz zapiera dech i nie wiem, co odpowiedzieć, więc powiem prosto: o rzeczach oczywistych najlepiej pisać tak jak się czuje (spontanicznie) tu i teraz / po namyśle już nie będzie to to ta sama chwila i przekaz wybrzmi niewiarygodnie / dziękuję Ci z całego serca :):) Krysia
teresa943 Opublikowano 3 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bez zdumienia życie wydaje się szare i monotonne, a przecież co chwila zdarza się jakiś cud ... wystarczy tylko mieć szeroko otwarte oczy...duszy dziękuję Judyt :):) pozdrawiam cieplutko - Krysia
teresa943 Opublikowano 3 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak zwykle wysupłałeś z mojej plątaniny słów...esencję :) szczęścia nie wolno "wypuścić zbyt łatwo", bo uleci jak chwila, przeminie na zawsze / trzeba walczyć, zmagać się, by czuło, że jest kochane / stale się nim "zdumiewać" od nowa / wybierać pomiędzy szczęściem a czymś mniej w życiu istotnym / ech, można by na ten temat...napisać książkę :):) dziękuję Bestio pięknie patrząca na życie :):):) cieplutko z całego serca - Krysia
Zbyszek_Dwa Opublikowano 3 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2010 Wciąż odnawiać świeżość zdumienia w szarości poranka zobaczyć słońca... Tak, to jedyna metoda na dawanie radości i bycie szczęśliwym z energią Kapitalny wiersz Krysiu serdecznie pozdrawiam :)
teresa943 Opublikowano 3 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj :) dawno Cię nie było! Masz rację, ale do tego, co piszesz, są zdolni tylko ci, co kochają naprawdę i za wszelką cenę potrafią miłość umieścić w centrum swojego życia... wbrew i pomimo. Dziękuję za "kapitalny" :):) Cieplutko pozdrawiam - Krysia
Magda_Tara Opublikowano 3 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2010 ojjj, każdy by tak chciał... ja tak chcę! po co mi przypomniałaś? :(( piekny, kolejny i kolejny :))
Judyt Opublikowano 3 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bez zdumienia życie wydaje się szare i monotonne, a przecież co chwila zdarza się jakiś cud ... wystarczy tylko mieć szeroko otwarte oczy...duszy dziękuję Judyt :):) pozdrawiam cieplutko - Krysia masz rację(: Krysiu trzeba jednak o tym zawsze pamiętać ahoj..i mykam zaraz bo zmęczona ja, J. serdecznie i z wzajemnością
teresa943 Opublikowano 3 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ty uwodzicielko! "chcesz" a wypominasz przypomnienie :) :)) dziękuję i zapraszam na kolejny i kolejny :):) fantastycznej nocki :) cmok!
Rekomendowane odpowiedzi