Janusz Wawrzonkiewicz Opublikowano 31 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 związki i zasady- wszystko jest dla ludzi szczególnie umiar odstawiłem niszczącą chemię wedle zaleceń farmaceuty pierwsze noce zmącą koszmary kur nie zapiał tego ranka pewnie szalał do świtu w kurniku może właśnie zasypiał albo nigdy nie istniał obudziłem się sam z przyzwyczajenia długo nie odbierasz telefonu bądź ja krótko czekam by ciebie usłyszeć wiesz że mam związane ręce zmień dla mnie zasady
Grażyna_Kudła Opublikowano 1 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2010 witaj Januszu tak sobie czytam i myślę, że my chyba o tym samym... zajrzyj do mojego: www.poezja.org/debiuty/viewtopic.php?id=103665 pozdrawiam ciepło Grażyna
gabriel p. Opublikowano 1 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2010 w drugim wersie drugiej strofy powinno być chyba szalał. bardzo ładnie pokazałeś tęsknotę, mijanie czasu i wyczekiwanie by ją usłyszeć. świetny utwór. pozdrawiam
Janusz Wawrzonkiewicz Opublikowano 1 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za odwiedziny Grażynko... Rzeczywiście :D prawie o tym samym, no ale u Ciebie super pozdrawiam gorąco J.W.
Janusz Wawrzonkiewicz Opublikowano 1 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za opinię, oraz za uwagę - faktycznie zjadłem literkę, poprawię się. Piszesz, że "świetny" - bardzo mi miło. Dziękuję raz jeszcze. pozdrawiam J.W.
Janusz Wawrzonkiewicz Opublikowano 1 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. o dziękuję za taką zmianę, i za ciekawy komentarz trochę mydła? może trochę więcej... pozdrawiam J.W.
Rekomendowane odpowiedzi