Adam Raj Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 odstawiłem sen krwistość białek polerują powiekiw bezkształtnej cichości troską okrywam śpiącego chłopcaza ścianą to samo łóżko zapach pościelitylko jainny od siebie
magda Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Ja jednak mam nieodpartą ochotę wysłać cię do "zaa" Podoba mi się równowaga krwistosci białek i czułości poscieli. No i oczywista prawda w puencie. Proste prawdy odkrywa się z najcenniejszym zdziwieniem.
Rotten79 Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Myślę, że rzeczywiście powinieneś publikować wśród zaawansowanych. W tej kwestii całkowicie zgadzam się z magdą.
Alessia Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Dla mnie to naprawdę dobry kawałek poezji.Zaskakuje zwiezłoscią i ogromem refleksji na jego temat.Puenta bardzo mi bliska, to tak jak czasem u mnie-nie poznaje tej siebie z drugiej strony lustra.Ja nie bede ci dawać wskazówek czy powinienes isc do zaawansowanych czy nie.Mysle ze decyzja zawsze nalezy do ciebie, ale miło mi bedzie tutaj czytac takie "wierszyki" Pozdrawiam Alessia
Adam Raj Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Wasze słowa na prawdę wiele dla mnie znaczą. Dzięki za zainteresowanie moją twórczością.pozdrawiam serdecznie
Agnieszka_Gruszko Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 a widzisz, ten tekst jest dużo lepszy.... straszna głębia tu, gdzie wcale nie trzeba słów... zapraszam również do zaawansowanych:)a pracować i tak trzeba;)
Adam Raj Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Dzięki za komentarz. Jeśli chcesz poznać jeszcze dwa moje wiersze to znajdziesz je tutaj.pozdrawiam
Agnieszka_Gruszko Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 już poznałam..ponawiam zaprosznie:)
Adam Raj Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Dzięki za zaproszenie. Już można mnie szukać w "zaa". :-) pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi