Stefan_Rewiński Opublikowano 22 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 nie mogę pani zadedykować wiersza za mało się znamy może wino albo chociaż kwiaty to może w internecie tam są zdrady i powroty a nawet miłość czyta pani wiersze ale żyje w prozie zbyt mało dotyków czy jutro mogę przyjść tak porozmawiać
HAYQ Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. całość fajna, ale to bardzo prawdziwe :) Pozdrawiam.
Stefan_Rewiński Opublikowano 22 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. całość fajna, ale to bardzo prawdziwe :) Pozdrawiam. Dzięki, właściwie to wszyscy żyjemy w prozie.
zak stanisława Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. do mnie pijesz? cmoook
Stefan_Rewiński Opublikowano 22 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. do mnie pijesz? cmoook Jasne!
zak stanisława Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. do mnie pijesz? cmoook Jasne! WIEEEDZIAŁAM :))))
Stefan_Rewiński Opublikowano 22 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jasne! WIEEEDZIAŁAM :)))) No! CCC.
LadyC Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 No i całe szczęście, że w prozie Inaczej by nam drogi były niepotrzebne (ale za to dziury w drogach mniej dokuczliwe) ;)))
bestia be Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 Prawdziwy przekaz do obecnych czasów podoba się serdecznie be
Grażyna_Kudła Opublikowano 23 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2010 Panie Stefanie Peel z pańskiego wiersza, to zaiste unikat, pewnie dlatego tak trudno mu się odnaleźć w otaczającej prozie życia. Przepiękna propozycja randki. Pozdrawiam serdecznie.
Marlett Opublikowano 23 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2010 Stefciu! Dotyka nas proza ale poetyckie rozmowy mogą być oderwaniem od takowej :)) Jak zwykle zawarłeś cząstkę życiowej prawdy. Uściski:))
Stefan_Rewiński Opublikowano 23 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Lady, CCC.
Stefan_Rewiński Opublikowano 23 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Be, pozdrawiam.
Stefan_Rewiński Opublikowano 23 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Grażynko, pozdrawiam.
Stefan_Rewiński Opublikowano 23 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dz, pozdrawiam Marlettko.
Stefan_Rewiński Opublikowano 23 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki, pozdrawiam.
Mateusz Kielan Opublikowano 23 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2010 Też czytałem. Ale mi sie podoba. Z tym, że ja nie daje ani minusików, ani plusików. Po prostu.
Franka Zet Opublikowano 23 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ta pani żyje w prozie i na pewno w internecie - tam nie ma dotyków. Przy rozpaczliwych próbach takowych komputer się zawiesza, tak dla przyzwoitości, gamoń jeden. Przytyki natomiast docierają bezbłędnie. Zachodź pan, panie eR, pogadamy :)
Stefan_Rewiński Opublikowano 23 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzię bardzo Mateuszu. Pozdrawiam, po prostu.
Rekomendowane odpowiedzi