aluna Opublikowano 16 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2010 przymarzły mi łzy nie ,nie płaczę kołacze w piersi dygoczą ręce w zimne dłonie chucham ogniem rozgrzeje ziąb może zamarznę kręgosłup życia naciągam wstając nie wiem ile kroków zdołam pokonać by zdobyć Mont Blanc
Judyt Opublikowano 16 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2010 mm..poruszające dwie pierwsze pełen uczuć, emocji, wyrazu głębin, więc łapie za serce ten ziąb z pewnością, J. serdecznie z mocą
aluna Opublikowano 16 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Jydytko za czytanie mojego wypłakiwania! Wciąż czeka i czekam...przecież wiesz! Uściskuję! Ania
teresa943 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2010 pochylam głowę z szacunkiem patrząc jak się wspinasz... zdobędziesz dziewczynko swój "Mont Blanc", choć "ziąb", że "łzy marzną" trzymaj się dzielnie, dobrzy kibicują sercem i nie tylko... :)))) cieplutko pozdrawiam - Krysia
aluna Opublikowano 16 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A pobleklo mi się po Twoim poście..................! Ściskam i dziękuje ,tak bardzo potrzeba mi .....Krysinego i nie tylko wsparcia,,,uwierz! Sama już nie wiem czy trwac ...czy.....! Całuski! Ania PS. NAPISZE NA PRIWIE.
bestia be Opublikowano 16 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2010 ,,przymarzły mi łzy" ciekawa metafora zresztą cały wiersz na plus jak zawsze Aniu ładnie piszesz, co mnie jeszcze urzekło to kręgosłup i szczyt bardzo ciekawa kompozycja SUPER szacuneczek be
Grażyna_Kudła Opublikowano 16 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2010 wspinaj się Aniu, dasz radę masz gorące serce pozdrawiam cieplutko Grazyna
bazyl_prost Opublikowano 16 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2010 kto się wybiera w góry w zimie lawin powinien się wystrzegać
aluna Opublikowano 16 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A SUPER to dla Ciebie Doga bestio,,,za przemiłe traktowanie piszących! Napędzasz pozytywnie Wszystkich piszących,,,az chce się czytać i pisać bez miary....wiedząc ,że jesteś czytelnikiem! Serdeczności! Ania
aluna Opublikowano 16 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wiesz mi Grażynko,raz w górę raz w dół...! Spróbuje powalczyć....! Całuski! Ania
aluna Opublikowano 16 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja wybieram się w górę ....nie góry!
gamini Opublikowano 17 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zdobyć szczyty. Przepłynąć oceany. Dotrzeć na bieguny. A niekiedy tym samym zrobić zakupy i przetrwać dzień kolejny. Miłego...
Magda_Tara Opublikowano 17 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2010 zdobędziesz, wierzę w to Aniu buziak i trzymam Cię za rękę :))
Pan_Biały Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2010 walka o szczyt zawsze jest ekstremalna i nie pozostawia złudzeń, ale myślę że warto i nie czuję się w tym odosobniony pozdrawiam r
aluna Opublikowano 19 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie wie,czy dam radę? Ale za rękę potrzymam! Serdecznie! Ania
aluna Opublikowano 19 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za czytanie Panie Biały! WIEM ,WIEM,ALE ILE MOZNA WSPINAC SIĘ I SPADAC? SERDECZNIE! ania
Rekomendowane odpowiedzi