cynamonowe_papierosy Opublikowano 6 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2010 zamknij się na cztery odpusty nawet nic ci dadzą grzechu próżnia nie uwalnia nawet strzępku wybacz że jestem schowany głęboko w prawą kieszeń obok prezerwatyw gum do żucia i papierosów odpal nawet dwa na raz jesteśmy sobie dani na dwa wymiotujemy wanilią i czekoladą czekogolwiek mi nie dawaj Panie bo nie wiem co jest z tobą ty głupcze uwięziłeś mnie w przyciasnej skórze zrywaj - ciesz się już - jestem
Judyt Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2010 nałóg bywa wrogiem człowieka jak się zaplącze na dłużej w kieszeni tyle o ile, J. serdecznie cynamonku
cynamonowe_papierosy Opublikowano 8 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2010 Bardzo proszę o pomoc! Ha!
Judyt Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2010 specjalistą nie jestem, ale może to tak początek, po mojemu: Już jutro wychodzę zamknij się na cztery odpusty nawet nic ci dadzą grzechu próżnia nie uwalnia (...) już jestem- daje do myślenia czytelnikowi, czy podm. lir. już jest "dla Panie"-..wołanie, czy dla kieszeni, nie wiadomo czy się uwolnił z nałogów. Niezrozumiały jest dla mnie natomiast fragment o "wymiotowaniu wanilią i czekoladą" - ze słodkości? jaką podm. lir. odczuwał przy używkach, jest to jakieś błaganie o uwolnienie tak to widziałam, Panie bo nie wiem- dobrze, ale dalej:ty głupcze- też coś nie pasuje- bo człowiek sam się więzi, jego wola; tytuł natomiast jest pozytywny zakłada nadzieję, tyle mogłam pomóc jak narazie, J. serdecznie
cynamonowe_papierosy Opublikowano 9 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2010 Dziękuję pięknie :)
Judyt Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. proszę pięknie(:
Rekomendowane odpowiedzi