Pan_Biały Opublikowano 6 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2010 Sam macha łopatązakop dzisiaj i mniejsza o to uderzył raz, nie zawaha się ponowniebierz kurtkę, buty i maniery życie zgasło w popielniczcejutro nie zapłonie było nie minęło tkwi nowotworem
bestia be Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2010 Smutne ten przekaz ale daje wiele do myślenia chociaż w tak krótkim zapisie serdecznie be
Krzysztof_Kurc Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2010 Tak, dobra forma i cała reszta. Moim zdaniem oczywiście. Pozdrawiam Krzysiek
Magda_Tara Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2010 za chłopakami powiem to samo chociaż nie odczytam, bo ciężkie toto ale perfekcyjna forma i "cała reszta" :)) :D powtórzę: wolę o kropkach :*
Judyt Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2010 zero ziarnia nadziei Panie Biały dajmy żyć człowiekowi, zwłaszcza, że znam tą historię z bliskiego doświadczenia,J. (: serdecznie
krzysztof marek Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2010 daje po uszach, prawda... wieloznacznie bo parę obrazków mi mignęło. takie flesze wybudzające z letargu... pozdrawiam serdecznie Panie Biały :)
teresa943 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2010 było nie minęło tkwi nowotworem |czasem tak bywa nieraz uczucie (w różnych aspektach) jest tak silne, że nie da się go "zakopać"...żre od środka jak "nowotwór" tak długo (często przez cale życie) aż "zeżre" do końca... smutne to ale wiersz w dobrej formie serdecznie pozdrawiam - Krysia
aluna Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2010 Forma -gratulacje, treśc przekazana krotko ale świetnie,sama prawda samo zycie! Pozdrawiam Autora pięknego wiersza! Ania
Pan_Biały Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za odwiedziny i zamyślenie pozdrawiam r
Pan_Biały Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. formy szukam jak św. Graala;) a jak dobra tzn. że współrzędne wprowadziłem słuszne:) dzięki Krzyśku pozdrawiam r
Pan_Biały Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. e tam powiedz coś od siebie;( perfekcyjna Madziu nadużyłaś słowa;) kropy czasem ze mnie skapują ale jak widzisz rzadko choć kiedyś pewnie zmów mnie złapie klimat made in love i coś się pojawi:)) dzięki za czytanie i odwiedziny r
Pan_Biały Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. chłop żyje tyle że nie z nią ... ups za dużo gadam i się wyda;) aczkolwiek interpretacja dowolna pozdrawiam i dzięki za czytanie r
Pan_Biały Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. parę obrazków, czyli jestem rad:)) pozdrawiam i thx za czytanie i szukanie pozdrawiam r
Pan_Biały Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ciepło, ciepło Krysiu, super dedukujesz:)) za dobrą formę dzięki jak pisałem już kk grzebię w różnych kombinacjach słów polskich pozdrawiam i dziękuje za odwiedziny r
Pan_Biały Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ooo i Ania chwali formę - morda mi się haha o tak :)))) dziękuję bardzo pozdrawiam r
Judyt Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. chłop żyje tyle że nie z nią ... ups za dużo gadam i się wyda;) aczkolwiek interpretacja dowolna pozdrawiam i dzięki za czytanie r hmmm..małżeństwo- nowotworem>? czy może ta pani ma nowotwór? hmm..mam dwie interpretacje w sobie, nie wydawaj tylko duszy swej smutkowi ani nie dręcz siebie myślami(:J. serdecznie
Judyt Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. chłop żyje tyle że nie z nią ... ups za dużo gadam i się wyda;) aczkolwiek interpretacja dowolna pozdrawiam i dzięki za czytanie r hmmm..małżeństwo- nowotworem>? czy może ta pani ma nowotwór(chorobę)? hmm..mam dwie interpretacje w sobie, nie wydawaj tylko duszy swej smutkowi ani nie dręcz siebie myślami(:J. serdecznie
Judyt Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. chłop żyje tyle że nie z nią ... ups za dużo gadam i się wyda;) aczkolwiek interpretacja dowolna pozdrawiam i dzięki za czytanie r hmmm..małżeństwo- nowotworem>? czy może ta pani ma nowotwór(rodzaj choroby)? hmm..mam dwie interpretacje w sobie, Autor może dopomóc czytelnikowi w rozumkowaniu, nie wydawaj tylko duszy swej smutkowi ani nie dręcz siebie myślami(:J. serdecznie, nie ma za co, jak mam siłę to i zostawiam ślad, czasem się po prostu nie wpisuję pod wierszami, ale czytam
Pan_Biały Opublikowano 8 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. chłop żyje tyle że nie z nią ... ups za dużo gadam i się wyda;) aczkolwiek interpretacja dowolna pozdrawiam i dzięki za czytanie r hmmm..małżeństwo- nowotworem>? czy może ta pani ma nowotwór(rodzaj choroby)? hmm..mam dwie interpretacje w sobie, Autor może dopomóc czytelnikowi w rozumkowaniu, nie wydawaj tylko duszy swej smutkowi ani nie dręcz siebie myślami(:J. serdecznie, nie ma za co, jak mam siłę to i zostawiam ślad, czasem się po prostu nie wpisuję pod wierszami, ale czytam nie nie J., nie ten kierunek, ale miło że kombinujesz to od autora, a interpretacja naturalnie dowolna i więcej tym lepiej :)) pozdrowienia r
Judyt Opublikowano 8 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hmmm..małżeństwo- nowotworem>? czy może ta pani ma nowotwór(rodzaj choroby)? hmm..mam dwie interpretacje w sobie, Autor może dopomóc czytelnikowi w rozumkowaniu, nie wydawaj tylko duszy swej smutkowi ani nie dręcz siebie myślami(:J. serdecznie, nie ma za co, jak mam siłę to i zostawiam ślad, czasem się po prostu nie wpisuję pod wierszami, ale czytam nie nie J., nie ten kierunek, ale miło że kombinujesz to od autora, a interpretacja naturalnie dowolna i więcej tym lepiej :)) pozdrowienia\ czyli tajemnica, no dobrze, serdecznie zatem J
Rekomendowane odpowiedzi