Sebastian_Pietrzak Opublikowano 1 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2010 Oto jest chrupki bochenek oto nie otwarty sklep w przedpokoju odmalowanym gdzie cała ciżba ciał się na chwilę jednoczy nieopodal kawał wódki oraz wino dziewicze aby wszyscy mogli zasypiać z syrenami zamiast na raka wpaść śnięta matko trzymaj nas na zapleczu w razie świętych wojen gdy będzie trzeba ponieść toast póki co nie wystawiać przed nowym rokiem a tymczasem zapraszam na przepyszną uszną kolacje i może taniec może krok do przodu dwa za pas wiesz skarbie widziałem złego człowieka widziałem kosiarza widziałem również twoje kłamstewka wypływające na brzeg nie miałem pod ręką miarki więc odgwizdałem tylko faul obiecując że tej linii nigdy nie przekroczę nie wolno ci od stołu teraz odejść dopiero co świeżą esencję sparzyłem
H.Lecter Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2010 wiesz skarbie widziałem złego człowieka widziałem kosiarza widziałem również twoje kłamstewka wypływające na brzeg nie miałem pod ręką miarki więc odgwizdałem tylko faul obiecując że tej linii nigdy nie przekroczę Liryka kapciowata, bez smaku i wyrazu. Po ostatnich, niezłych tekstach, niemiłe zaskoczenie.
MARIUSZ RAKOSKI Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2010 Cóż... przeczytałem, ale jakoś nie trafia... nic nie szkodzi, przyjdzie czas na nowe :) Pozdrawiam.
kasiaballou Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiesz skarbie widziałem złego człowieka widziałem kosiarza widziałem również twoje - białe myszki; mam mało poetyckie skojrzenia, niestety i proszę mi nie mówić, że na skojarzenia Autor nie ma wpływu - tu jest bardzo derylicznie i nieciekawie. słaby tekst. pozdrawiam kaśka.
Stefan_Rewiński Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ano właśnie.
Rekomendowane odpowiedzi