Pan_Biały Opublikowano 28 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2009 panie Wiemwszystko zliż ze mnie lukier i stań się panem Zjemwszystko co mamusia podała na talerzyku na stołeczku ułożyła majtusie koszulkę i skarpetki zacerowane na dużym palcuoch, zrób jak mama prosi powiedz, że będziesz miły dla kolegów z pracy nie przeklinaj i mów paciorek rano i wieczorem pan Wiemwszystko nie musi udawać skurwysyna spojrzysz i wiesz czasem wystarczy usłyszeć czasem wystarczy uścisk dłoni
HAYQ Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2009 he... niezłe Trochę razi pierwszy wers wkur sywie ;) ale reszta całkiem całkiem. :) P.S. Też znałem takiego. Poświęciłem mu nawet wiersz ;p Staroć, co prawda, ale co tam:Szef jest jak...pielucha, na zewnątrz miękka, ciepła, sucha czysta bawełna lecz w środku gówna pełna Pozdrawiam.
Pan_Biały Opublikowano 28 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki Haiku za czytanie i wiersz-anegdotę pozdrawiam r
krzysztof marek Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2009 hm. w odróżnieniu od przedmówcy miałem kiedyś do czynienia z panią Wiemwszystko przemienioną, podobnie jak w wierszu, w panią Zjemwszystko. ale reszta ta sama. aj! z wyjątkiem skarpetek! puenta klasyk prima. pozdrawiam serdecznie :)
Pan_Biały Opublikowano 28 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) fajnie, że się rozumiemy Krzychu pozdrawiam r
Judyt Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2009 nie uznaję bluzgów w wierszu czy jakoś tak,w milczeniu odeszłam, J. serdecznie
Judyt Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ale są, wzajemnie i dziękuję
Pan_Biały Opublikowano 29 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ale są, wzajemnie i dziękuję e, tam nie ma, przynajmniej dla mnie nie ma a jak Dżej widzi można udać że nie widzi tak żeby polubić:)) pozdrawiam nowodniowo r
Bernadetta1 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ale są, wzajemnie i dziękuję e, tam nie ma, przynajmniej dla mnie nie ma a jak Dżej widzi można udać że nie widzi tak żeby polubić:)) pozdrawiam nowodniowo r no troche sie tam Poeto naprzeklinałes;)pojechales mocno:)popraw to ,,och''bo razi strasznie:)ale niezły wiersz z akcentem pretensji:)pozdr.
Pan_Biały Opublikowano 29 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 już dotykam czarodziejską różdżką i oh!naoch! dzięki za sokole oko:) i czytanie i pozostawienie słów pozdrawiam r
Baba_Izba Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 U niektórych szefowanie, to charakter, nie zawód: "spojrzysz i wiesz"!!!!! Wiersz wystrzałowy! Pozdrawiam - baba
Pan_Biały Opublikowano 29 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak to średnio o szefie przynajmniej inna była teza, ale jak już kierunek tak obrany niechaj będzie i tak;)) interpretacja wolą ludu, co nie:)) wystrzałowy, ale mam nadzieję że nie ślepakami;)) dziękuję Babo po stokroć za czytanie i pozostawianie cennego czasu u mnie - chylę czoła:))) pozdrawiam również gorąco w to zimowe popołudnie r
Koval_ZNowin Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 ściskam dłoń:) pozdrawiam serdecznie
Magda_Tara Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 a nie mówiłam, że nie o szefie!!!??? znaczy nie mówiłam tu, ale mówiłam! dla mnie o kobiecie nieszefie! dobry jest, jasne ale o dzieciach w P bardziej :))
Jimmy_Jordan Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 Jak wigilijnie, czasem ciężko będąc skurwysynem 24/7 wykrzesać z siebie coś nieskurwysyńskiego, to należałoby zrozumieć ;P ale że kto? czyżbyś i siebie o to podejrrzewał podmiocie liryczny? W dodatku u mamusi, w rodzinnym domu... ;P zdrówko, Jimmy
Pan_Biały Opublikowano 29 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak się zobaczymy - napewno pozdro
Pan_Biały Opublikowano 29 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pudło - o kobiecie zdecydowanie nie dzięki za dobry i bardziej pozdrawiam r
Magda_Tara Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pudło - o kobiecie zdecydowanie nie dzięki za dobry i bardziej pozdrawiam r o Bogu? nie, nie piszesz o Bogu????? ojjjj..... :D dobra! niech se będzie o Tobie! każdy pisze o sobie :*
Pan_Biały Opublikowano 29 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja jestem jeszcze gorszy Mateo, widziałeś to wiesz, gadałeś też wiesz;))) pozdrawiam i najlepszego r
Rekomendowane odpowiedzi