Katarzyna Leoniewska Opublikowano 21 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2009 niepasujące dźwięki rozszczelniają mi uszy teraz muszę słyszeć wszystko co wam się przydarza pomiędzy otwarciem a odejściem przesunięcia akcentów z od wczoraj na jeszcze nie dziś powinności karmione płaczem od którego rosną ucha filiżankom
MARIUSZ RAKOSKI Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2009 ... oj, smutne to pisanie... ja zaczynam się poważnie martwić, co dzieje się z naszą cywilizacją... gdzie ten optymizm i euforia? Przecież jako jedyny kraj w Europie możemy chwalić się wzrostem gospodarczym :D Niestety, ten smutek mi się podoba. Pozytywnie. Pozdrawiam również... pozytywnie :)
ot i anka Opublikowano 22 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2009 bardzo mi się podoba, ale brakuje mi odniesienia do pierwszego słowa niepasujące dźwięki rozszczelniają mi uszy- niepasujące do czego? rozumiem, ze w domyśle jest "do siebie", ale mi to zgrzyta:) poza tym krótko, ale dobrze napisane:) pozdrawiam
Katarzyna Leoniewska Opublikowano 22 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2009 Dzięki. Optymizm i euforia po prostu xle się czują w wierszu ;)
piotr marcin Opublikowano 22 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2009 Bardzo ciekawy tekst, pozdrawiam.
Katarzyna Leoniewska Opublikowano 22 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2009 zawsze coś ;)
Nessa Isilra Opublikowano 23 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2009 Mnie się rosnące ucha filiżanek podobają, reszta jakaś taka potłuczona trochę. o! dygam ; )
Stefan_Rewiński Opublikowano 23 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mi się też tytuł podoba.
Katarzyna Leoniewska Opublikowano 23 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wbrew pozorom, cieszę się. Tzn. raczej nastrój miał być potłuczony niż forma, ale...
Nessa Isilra Opublikowano 23 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wbrew pozorom, cieszę się. Tzn. raczej nastrój miał być potłuczony niż forma, ale... Tzn. można się pokusić o stwierdzenie, że forma trochę nastrój potłuczony tworzy. ; )
Agata_Lebek Opublikowano 24 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2009 Uśmiechnij się Kasiu :) Masz piękną barwę głosu w i poza ;)
Katarzyna Leoniewska Opublikowano 24 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2009 Uśmiecham (cokolwiek piszę) :))
Rekomendowane odpowiedzi