Krzysztof_Kurc Opublikowano 11 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2009 tężeje cieniem przyszłości dogania wosk w wodzie światło świecowe jak kredka zapisuje prawdę z klucza wyciekający czas zakończony w kroplach szczęścia zaspokojenie
MARZKOB Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2009 rozpłynęłam się z tym woskiem ciepło lubię kalejdoskop cholera
Grażyna_Kudła Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2009 Twój wiesz Krzysztofie w tych niewielu słowach "tężeje od treści" i aż kapie szczęściem... to się mile czyta pozdrawiam Grażyna
Krzysztof_Kurc Opublikowano 12 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Z piór i wosku w stronę ciepła kalejdoskopów loty pod słońca ;) Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 12 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło mi że znalazłaś szczęście w tym tekście. Pozdrawiam Krzysiek
wanesa_ciska Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2009 przypomina mi to lanie wosku , kiedy to w lanym odlewie dopatrujemy sie tego czego chcemy tak naprawdę ,,,pozdrawiam
Krzysztof_Kurc Opublikowano 13 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dobrze Ci się przypomina, to jest lanie wosku i wypatrywanie przyszłości. Pozdrawiam Krzysiek
Rekomendowane odpowiedzi