Krzysztof_Kurc Opublikowano 7 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2009 umrą ze swoim szczęściem nie zauważysz kiedy zaginą ścieżki na bruku miejskiej samotni wyczujesz przyjazne cienie z głowami w krzywej aureoli neonów
kasiaballou Opublikowano 8 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2009 umrą ze swoim szczęściem nie zauważysz kiedy zaginą ścieżki na bruku miejskiej samotni wyczujesz przyjazne cienie z głowami w aureoli neonów przewarsztaciłam ;) w ramach komentarza - się może, albo i nie przyda, ale zostawiam, bo ciekawa mini. pozdrawiam kaśka
krzysztof marek Opublikowano 8 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2009 szczęście połączone z samotnią... może dlatego szczęście a nie coś innego. interesujący wiersz. podoba mi się szczególnie to zestawienie: "przyjazne cienie z głowami w krzywej aureoli neonów" pozdrawiam serdecznie :)
Krzysztof_Kurc Opublikowano 8 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hej Kaśko, miło Cię gościć. Twoje przewarsztatocenie podoba mi się. Przywłaszczę sobie, mogę ? Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 8 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za zainteresowanie. Pozdrawiam imiennika. Krzysiek
Grażyna_Kudła Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja bym zostawiła zakończenie bez zmian bo myślę że to "zniekształcenie aureoli" ma ważne znaczenie jeśli dobrze odebrałam zamysł Autora, którego pozdrawiam :) Grażyna
kasiaballou Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hej Kaśko, miło Cię gościć. Twoje przewarsztatocenie podoba mi się. Przywłaszczę sobie, mogę ? Pozdrawiam Krzysiek To wciąż Kurcowa mini, Krzyśkowe wersy - zaproponowałam jedynie roszadę, w ramach warsztatu. Nie pytaj - wiersz jest nadal Twój :) pozdrowienia, z kostką cukru dla Ediego ;) kaśka.
zak stanisława Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2009 "przyjazne cienie z aureolami krzywych neonów" dobre! pozdrawiam ciepło KK Eska
Baba_Izba Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2009 Interesujące ujęcie tematu, fajnie, jeszcze zajrzę - ciekawa ostatecznej wersji. Pozdrawiam mile - baba
Krzysztof_Kurc Opublikowano 11 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja bym zostawiła zakończenie bez zmian bo myślę że to "zniekształcenie aureoli" ma ważne znaczenie jeśli dobrze odebrałam zamysł Autora, którego pozdrawiam :) Grażyna Zakończenie zostanie. Reszta zmieni się. Wersja Kasi jest dobra. Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 11 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki, pozdrawiam ciepło Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 11 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wersja wymieszana to chyba będzie dobre rozwiązanie. Pozdrawiam Krzysiek
Judyt Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2009 tylko czemu krzywa aureola? chyba że każdy święty musi swoje przejść -może coś na nią wnet spadło... J. serdecznie Krzysztof
Krzysztof_Kurc Opublikowano 11 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Każdy musi przejść swoje. Jak mawiał kiedyś mój szef - "Ile trzeba się na kląć żeby świętym zostać". Miejskie aureole. Pozdrawiam Krzysiek
Baba_Izba Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2009 Byłam, jeszcze raz czytałam, fajniutko! baba - heej!
Rekomendowane odpowiedzi