Agata_Lebek Opublikowano 7 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2009 rozmowy wschodów zatarły szlaki na wodzie brokat rozwiany po wydmach jeszcze długo nosiliśmy w sandałach w oddali kolor maków i mgły na ostry bajdewind idę zgiełkiem ulic balustrady poplamione majem oczy pachną tobą
janusz_pyzinski Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2009 "oczy pachną tobą"-tak,tak trzymaj pozdrawiam
zak stanisława Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. brokat i balustrady bym zmieniła, Agato chociaż tak na upartego.. cmook
Agata_Lebek Opublikowano 7 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie można inaczej Januszu ;) Dziękuję. Pozdrawiam majowo :))
Agata_Lebek Opublikowano 7 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. brokat i balustrady bym zmieniła, Agato chociaż tak na upartego.. cmook Nie zmienię ;P Mam uzasadnić ? Dzięki Staś. Pozdrawiam.
aluna Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2009 Ten ostry zawiał ,,,,zaciekawił ,i tak ma być! Pozdrawiam! Ania
Krzysztof_Kurc Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2009 Nic nie zmieniaj. Pozdrawiam Krzysiek
Stefan_Rewiński Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. brokat i balustrady bym zmieniła, Agato chociaż tak na upartego.. cmook Nie zmienię ;P Mam uzasadnić ? Dzięki Staś. Pozdrawiam. Nic nie zmieniaj, tylko sandały raz na rok, albo i rzadziej.
piotr marcin Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2009 Znakomicie, znakomicie, gratuluję.Pozdrawiam.
Norman_N. Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2009 maj jest zbyt piękny, by mógł coś poplamić. iśc zgiełkiem ulic i te oczy pachnące :(
Agata_Lebek Opublikowano 7 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Serdeczne dzięki Aniu. Pozdrawiam.
Agata_Lebek Opublikowano 7 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dobrze ;) dzięki za miśka Kris. Pozdrowienia.
Agata_Lebek Opublikowano 7 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie zmienię ;P Mam uzasadnić ? Dzięki Staś. Pozdrawiam. Nic nie zmieniaj, tylko sandały raz na rok, albo i rzadziej. W domu ciągle mi mówią : " Papucie na nogi ! " , a ja boso przez świat, albo boso ale w ostrogach ;) Sandały już w pawlaczu - przedświąteczne porządki ;) Dziękuję i pozdrawiam.
Agata_Lebek Opublikowano 7 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Normanie to taka technika malarska, te bzowe plamy ;) a oczy pachnące to złudzenie optyczne ;) Dziękuję za odwiedziny.
Norman_N. Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Normanie to taka technika malarska, te bzowe plamy ;) a oczy pachnące to złudzenie optyczne ;) Dziękuję za odwiedziny. a to wtedy co innego:) należy się plus
Agata_Lebek Opublikowano 7 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Normanie to taka technika malarska, te bzowe plamy ;) a oczy pachnące to złudzenie optyczne ;) Dziękuję za odwiedziny. a to wtedy co innego:) należy się plus :DDD
Toby Opublikowano 8 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2009 W sandałach jest dużo magii :) Wierszowi się udzieliła, przez co zyskał wiele uroku :) Pozdrawiam. t.
Leszek_Nord Opublikowano 8 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2009 zmysłowy, dobrze skrojony, podoba się. Pozdrawiam. Leszek.
H.Lecter Opublikowano 8 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2009 Liryka - erotyka, sandały i ostry bajdewind - mnie się to musi podobać... : )
Rekomendowane odpowiedzi