Ruffle_puffle Opublikowano 6 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2009 Coś jak dzie wusz: lubię taki kobiecy styl. Szkoda tylko, że staje się "nadmiernie popularny". Ale abstrahując od tego: nieźle.
Leszek_Nord Opublikowano 6 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Odpozdrawiam. :) podoba mi się kilka wybranych wersów, nawet bardzo. Całość jednak tym razem nie chce mi się ułożyć. Pozdrawiam, Leszek.
Bea.2u Opublikowano 6 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Barbaro, tak sobie krążę wokół wiersza. łapie za nogi, ale czegoś mi w nim brak. dwie pierwsze strofki nie przemawiają zupełnie. zajrzę jutro jeszcze raz ze świeżym spojrzeniem :) Pozdrawiam /b
dzie_wuszka Opublikowano 7 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie wiem co to jest uwliekanie...a tak poza to jest we mnie wiele dziewczeństwa...i nie zamierzam zakładać maski by to zmienić...skoro moja autentyczność cię nie uwodzi...trudno... Dzięki za wizytę i krytyczne oko... Pozdrawiam to rusycyzm :)
BARBARA_JANAS Opublikowano 7 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki...jak nie jest źle...to już dobrze... Pozdrawiam
BARBARA_JANAS Opublikowano 7 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Odpozdrawiam. :) podoba mi się kilka wybranych wersów, nawet bardzo. Całość jednak tym razem nie chce mi się ułożyć. Pozdrawiam, Leszek. Fajnie, że przynajmniej kilka...można wiedzieć które... Dzięki i pozdrawiam...
BARBARA_JANAS Opublikowano 7 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Barbaro, tak sobie krążę wokół wiersza. łapie za nogi, ale czegoś mi w nim brak. dwie pierwsze strofki nie przemawiają zupełnie. zajrzę jutro jeszcze raz ze świeżym spojrzeniem :) Pozdrawiam /b Dzięki Bea za wizytę...no tak to już...czasem mijamy się z wierszem...zapraszam ... Pozdrawiam...
BARBARA_JANAS Opublikowano 7 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za wgląd Pozdrawiam
Leszek_Nord Opublikowano 7 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. podoba mi się kilka wybranych wersów, nawet bardzo. Całość jednak tym razem nie chce mi się ułożyć. Pozdrawiam, Leszek. Fajnie, że przynajmniej kilka...można wiedzieć które... Dzięki i pozdrawiam... dokładnie to pierwsze cztery, jest coś w nich co do mnie trafia, co lubię. Pozdrawiam. Leszek
Bachencja_S. Opublikowano 7 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2009 Barbaro : wiersz jest niesssssssamowity! Środkowa strofka i koniec - wstrząsają do samych pięt.... No - i pierwsza zwrotka.... Moc! Całości może jeszcze nie rozumiem - dla mnie wiersz jest o śmierci, przemijaniu.... Ale emocje podczas czytania są tak duże, że od trzech dni wracam i patrzę, czy coś zmieniłaś... Plastycznie - jak zwykle wiersz - obrazek... Pełen kolorów i detali.... :) Już nic nie zmieniaj - nie muszę niczego rozumieć do końca. Uczucia, które budzi we mnie - nie każdy Twój wiersz wywołuje.... A dla mnie - przede wszystkim o to w poezji idzie... Pozdrawiam serdecznie. PS. Pozwolę sobie zauważyć, że nie rozumiem kompletnie niektórych komentarzy szanownych przedmówców. Ludzie, piszcie wyraźnie, co się nie podoba. Toż to istny żal jest czasami..... Na przykład uwaga o "uwliekaniu".... :(((((( Co to właściwie znaczy, ja też nie wiem...... I pewnie nikt.... Takie walenie we własny bębenek.....
BARBARA_JANAS Opublikowano 8 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Fajnie, że przynajmniej kilka...można wiedzieć które... Dzięki i pozdrawiam... dokładnie to pierwsze cztery, jest coś w nich co do mnie trafia, co lubię. Pozdrawiam. Leszek Dzięki Leszku, też je lubię...:P
BARBARA_JANAS Opublikowano 8 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za tyle uwagi pod wierszem... jest o czasie - jego przejściach z przeszłości w przyszłość...i o rzeczach, pozostawionych, które mają duszę...To tak ogólnie wiersz ujmując... Co do przedmówców...każdy ma prawo napisać co mu się podoba...a ja mogę się tylko zgadzać lub nie... Pozdrowaśnie :)
Magnetowit_R. Opublikowano 9 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2009 tylko o czym to? gwałt na pijanej małolacie w trakcie imprezy ogniskowej? pasowałoby, tylko ta bawełna... więcej tego lęku, bo nie bój się w poincie tak nagle znikąd
BARBARA_JANAS Opublikowano 9 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jeśli tak go czytasz...niech będzie...:) głodnemu chleb na myśli czy cuś...? Pozdrawiam
Magnetowit_R. Opublikowano 10 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2009 dałem sygnał że dla mnie robaczka - odbiorcy wiersz jest niezrozumiały. albo ja głupi albo...wiersz za mało czytelny:) najedzony, a takich dań nie lubie. pozdrawiam
BARBARA_JANAS Opublikowano 10 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No OK...może być mało czytelny...:) Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi