Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Tectosmith No no muszę Ci powiedzieć dobrze żeś to opisał :)) Bardzo dobrze wymierzona porcja słów. Nie za dużo, nie za mało, dosłownie i z przenośnią. Ekstra, to dobry jest wiersz, bardzo dobry !!
    • Poezja! Grzmi neonem. Biały wiersz - obejmuje przez ramię. Życie!  Istna randka z demonem I tango - z białą damą Nikt albo każdy - istnieje. Pustka to źle pojęta całość. Od dawna nie oglądam cudzych żyć:  wolę swoje kłamstwa  pieszczone przez niedbałość Miasta. Idę nimi, ponad nimi Wymyślam nowy pierwiastek  i tango na sześciolinii   Rozum to naga prawda Miłość? - domierza bikini  ...  Zegary niech kończą ten wrestling  Z czasem.  Lepiej poszukać miłości!    ... a robią jeszcze kompasy?   
    • miałam myśl kryształową czystą  przepadła z pierwszym zgrzytem niechęci podłości pospolitego czasem pięknego  zła    jednakże częściej piękne nie było  nie siliło się na kamuflaż  po co kiedy można przemocą ostrym słowem pięścią między  oczy   i nigdy myśl już czystą nie była  nie odzyskała krystaliczności  poszarzała sczerniała nabrała znamion codzienności    mojej codzienności 
    • Witaj - jestem na tak - podoba się -                                                                   Pzdr.
  • Dodaj nową pozycję...