Judyt Opublikowano 16 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Października 2009 czas kasztany schody pozdrawiam was dłonią machając przed siebie wpadam chwilami wiatru pyłem to głodny najedzony i głodny lub tylko głodny pisać za dużo też nie jest dobrze więc tylko tyle że się łączcie białe co zmienia w niebieskie kropelką sentymentu jeszcze wglądywacza w treści nieznane za ojcem darem odzianym nie było by mnie tu z wami niesiesz rzece gdyby dusze nie spotykały się przecież
Toby Opublikowano 17 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2009 Dość skomplikowany to tekst, musze to wszystko jeszcze ogarnąć :), pozdrawiam cieplutko.
Atena Opublikowano 18 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2009 Judyt, też wpadam chwilami wiatru pyłem i na chwile. Podobające się, A.
Judyt Opublikowano 21 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może i tak Tobieńku ( nie poptrzebujesz muzykli do filmu? to tak poza nawiasem pytanie takowe), w każdym razie serdecznie dziękuję J. \ ogarniaj do woli(:
Judyt Opublikowano 21 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję serdecznie Ateno za chwilkę a teraz chwilą lecę dalej\ w wir życia, J.
Rekomendowane odpowiedzi