Krzysztof_Kurc Opublikowano 13 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Października 2009 niechętnym dzisiaj do okazywania zrozumienia nie było zachwytu w oku i na języku kostka cukru jak kłamstwo słodkie potakiwania po każdym pytaniu tylko jedno chciał powiedzieć dostał cztery nowe podkowy na szczęście
AnkaJ Opublikowano 15 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czytam Krzysiu...i jak prozę... , ale uczucia w poezji przecież zapisane. A to o uczuciach właśnie. Kłamstwo w cukrowej kostce potrzebne ludziom jak podkowy na szczęście dawane. Pozdrawiam AnkaJ
Krzysztof_Kurc Opublikowano 15 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czytasz i wiesz. A z cukrem nie można przedobrzyć, bo zaczyna robić się lepiąco. ;) Pozdrawiam wieczornie, trochę "proza"icznie ;) Krzysiek
Franka Zet Opublikowano 16 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2009 Podoba mi się ten wiersz o koniu. Ale czy jeśli ostatnia rozmowa z koniem, to chodzi o to, że konik długo nie pociągnie, a jeśli tak, to może zamiasttylko jedno chciał powiedzieć dostał cztery nowe podkowy na szczęście w ten sposóbchciał tylko cztery nowe podkowy na szczęście ale może Cię nie zrozumiałam. Pozdrawienia :)
Krzysztof_Kurc Opublikowano 16 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie chcę uśmiercić mojego kolegi od pogadania, zostawiam sobie furtkę do nastepnych rozmów. Chodziło mi bardziej o pewne relacje występujące między przyjaciółmi. Mieszanina uczuć i potrzeb, czasem kłamstwo, jak to w życiu. Miło mi że zacikawiły Ciebie moje rozprawy z koniem. Pozdrawiam Franko Krzysiek
Magda_Tara Opublikowano 16 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2009 a co to za "koń", jak nie opieprza, kiedy trzeba... tylko słodzi i cukier opieprza :D :D bardzo :))
Krzysztof_Kurc Opublikowano 17 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Za dużo dostawał cukru,stracił przez to zęby, i teraz nie umie się odgryźć. Pozdrawiam Krzysiek
Magda_Tara Opublikowano 17 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Za dużo dostawał cukru,stracił przez to zęby, i teraz nie umie się odgryźć. Pozdrawiam Krzysiek a tam :D gadasz... :))
Rekomendowane odpowiedzi