basia gowska Opublikowano 6 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2009 bycie kotem nie zobowiązuje do sensu skoro zasłużyło się w poprzednim życiu można teraz wystawiać futerko na pieszczoty bycie człowiekiem nigdy nie będzie miało ogona jako zawsze gotowy cel podróży ale możemy kulać swój świat jak kłębuszek
Bea.2u Opublikowano 6 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2009 ja tam widzę same ogony. no nie bardzo. /b
Bernadetta1 Opublikowano 7 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. niestety...:(pozdr.
BARBARA_JANAS Opublikowano 7 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A mnie ujął ten obrazek...:) Taki nastrój kłębuszkowaty...Fajnie... Kotek zlizał ogonek przy sie...:) Pozdrawiam...
Emu Rouge Opublikowano 7 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2009 ogonek to kot ma po to, żeby go gonić... mój się wszystkimi zabawkami już znudził a ogonem nie;))) niestety pomimo bliskiej i miłej mi tematyki, wierszyk raczej kuleje... a brak ogonka w 'zasłużyło sie' to taka niedbałość na którą mozna sobie pozwolić w komentarzu a w wierszu trza natychmiast poprawiać. pozdr aga
basia gowska Opublikowano 7 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a ja bardzo dziękuję za ślad
basia gowska Opublikowano 7 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no, trudno dzięki bardzo
basia gowska Opublikowano 7 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję serdecznie, nastrój kłębuszkowy trwa i się rozwija pozdr
basia gowska Opublikowano 7 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. już poprawiłam -dziękuję Agnieszko serdecznie jestem totalnym fanem mojego kota i jego ogona oraz wszystkich kotów i ludzi-kotów, których z tego miejsca pozdrawiam i miziam
jacekdudek Opublikowano 7 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. poczatek sensowny i ciekawy, przejście na człowieka to zawsze danger, nawet nic do łba nie wpada zamiast, kulaj i kłębuszek, przez nie, wracam do kota, pozdro
H.Lecter Opublikowano 8 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2009 bycie człowiekiem nigdy nie będzie miało ogona ale kulaj swój świat jak kłębuszek Ten wierszyk, też jest kłębuszkowy - do pokulania w domowym zaciszu...
Halinka Mazur Opublikowano 8 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ładny kotek)
Tali Maciej Opublikowano 8 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2009 minie jakiś czas, wrócisz i zrobisz z tego tekst wiersz pozdrawiam
Almare Opublikowano 9 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2009 kotom, mówimy stanowcze - Nie! antykot (nie mylić z antrykotem!)
basia gowska Opublikowano 11 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję, drogi Macieju za wiarę we mnie i w potencjał tego tekściku oraz za wejście pozdrawiam
basia gowska Opublikowano 11 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję za niespotykaną lekterową delikatność i za uwagę, z którą absolutnie się zgadzam właśnie się kulam po dywanie jest cicho i domowo, kłębuszkowo pozdrawiam niedzielnie
basia gowska Opublikowano 11 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Jacku za interesujące uwagi. jasne, że kot to czysta poezja, a człowiek to już nie wiadomo co, a kulanie i tak polecam, właśnie kulam się po dywanie niedzielnie. pozdrawiam
basia gowska Opublikowano 11 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję za stanowczość i opinię może lubisz psy? pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi