Pan_Biały Opublikowano 4 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Października 2009 pisanie to warsztat szukanie siebie w myślach i w słowie na drodze wysiłku własnego wyrazu nie wierzę szufladzie błąkaniu się w czasie gdy przestrzeń za rogiem w neonach posiąść doskonałość za kolejną literą życie codzienne w twardej oprawie przemija nad kartką
kasiaballou Opublikowano 4 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2009 korciło mnie, Panie Biały, żeby zrobić mały remoncik, ale uznałam, że wiersz jest tak bardzo osobisty, a jego szata tak swoista, że nie wolno dotykać. w tej formie wyzwolił i u mnie refleksje i przy nich zostanę. pozdrówki kasia :)
Adrian_Poraj Opublikowano 4 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2009 Zgadzam się z autorem ;). Pozdrawiam.
BARBARA_JANAS Opublikowano 4 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2009 nie wierzę szufladzie błąkaniu się w czasie gdy przestrzeń za rogiem w neonach bardzo zwodnicza myśl... w szufladzie bezpieczniej...nie biją...;) pora na refleksję... a co to znaczy ta mała literka "r" u mnie pod wierszem? Pozdrawiam...
Judyt Opublikowano 4 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2009 doskonałość za kolejną literką chyba nie u ludzi..J. płoniaście
teresa943 Opublikowano 5 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2009 pisanie to warsztat (...)przemija nad kartką zgrabna klamerka panie "r", a w środku refleksja całkiem, całkiem...wymowna serdecznie pozdrawiam :-) Krysia
Pan_Biały Opublikowano 5 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kasiu po to spotykamy się w warsztacie co by remonty robić:) więc trzeba było, teraz pewnie już za późno :( jeśli refleksja się pojawiła to ja uradowany pozdrowienia
Pan_Biały Opublikowano 5 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a ja się zgadzam z komentarzem:) dzięki za zerknięcie
Pan_Biały Opublikowano 5 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. właśnie z tą szufladą to różnie bywa Basiu:) pozdrowienia
Pan_Biały Opublikowano 5 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. chyba nie J. dzięki za spojrzenie
Pan_Biały Opublikowano 5 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za dobre słowo Krysiu pozdrowienia
Rekomendowane odpowiedzi