Tumus Eulusys Opublikowano 30 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Września 2009 moja matka jest tłusta pachnie śledziem w Wigilię i lawendą w niedziele ma rozstępy po trzech ciążach i żylaki na brzuchu od zaciskania pasa mój ojciec był siwy miał ręce bruzdami zorane i rękawy w strzępach od zakasywania brat jest prawie łysy włosy mu zeżarł paradoks kija głupi ciągle duma jak połączyć koniec z końcem siostra za to jest niska matka mówi że stała nie w tej kolejce ale jaka matka taka córka a ja jestem poetą
Toby Opublikowano 30 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2009 Chylę czoła. I identyfikuję się z tym przekazem. Serwus :)
Tumus Eulusys Opublikowano 30 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A dziękuję. Cóż, żywe spojrzenie! ;-)
Marcin Katulski Opublikowano 30 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2009 Wyszło na to, że jesteś największą 'gnidą' w rodzinie. ;) Fajny wiersz, z dystansem. Pozdrawiam. ;)
kasiaballou Opublikowano 30 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2009 pamiętam ten wiersz - komentowałam go i teraz podtrzymuję - udany :) pozdrawiam
BARBARA_JANAS Opublikowano 30 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2009 samochwała w kącie stała...:D czytałam. pozdrawiam.
Leszek_Nord Opublikowano 30 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2009 polubiłem go od pierwszego czytania, wiersz,poetę też. Zastanawiam się, czy to dobrze;) Pozdrawiam. Leszek
Bernadetta1 Opublikowano 1 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ma ten wiersz cos w sobie...przemówil swoja prostota i za to plus ode mnie:)
H.Lecter Opublikowano 1 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2009 Wierszyk w " ciemnawej " tonacji, z puentą chyba " białą ". Balansuje pomiędzy surową prozą i skeczem. Jakoś trzyma równowagę... ; )
Tumus Eulusys Opublikowano 1 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O, tak... dysonans z dystansem... :-)
Tumus Eulusys Opublikowano 1 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Gorzej, jak zachwieje zaufaniem... ech! To dopiero będzie z niego gnida ;-)
Tumus Eulusys Opublikowano 1 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A może, jak to Marcin Katuski zasugerował, jest największą gnidą w rodzinie! Heh!
Halinka Mazur Opublikowano 6 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. podoba się pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi