Krzysztof_Kurc Opublikowano 29 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2009 płoszone odlatują poza kąt widzenia w martwe pola łazienkowych luster powierzchnie pozostawiają czystsze wrócą wykarmić się na białej ścianie cieniem z dłoni zwabione do domów starości zapachem jak echem wołane wyrzuty sumienia
Bachencja_S. Opublikowano 30 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2009 Ach, skąd ja to znam........ One wracają, gdy sen przyjść nie chce, projekcję na ścianie w świetle księżyca czyniąc..... Płoszy się je ukochaną muzyką i Bałtyckiej plaży przywoływaniem...... Wiersz przemówił do mnie. I podobał się. :) Zastanowiłabym się na słowem czystsze. Nikt go nie używa, choć jest (chyba) poprawne. I przeważnie brzmi i wygląda niewygodnie..... Równie dobrze może być "czyste".... Ale nie upieram się przy tym. ;) Pozdrawiam i lecę muzyki posłuchać. Ukochanej. (a kysz, a kysz...)
Magda_Tara Opublikowano 30 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2009 oswoić nieobecność zmieniajmy, co możemy zmienić trwajmy - jakkolwiek :)
Leszek_Nord Opublikowano 30 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2009 pierwszy, który mi się podoba. Pozdrawiam. Leszek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 2 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Gdybym mógł wszystko to nie był bym Krzysiek tylko Bruce, i do tego wszechmogący. ;) Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 2 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sen ostatnio przychodzi do mnie błyskawicznie, cieszę się że przemówiło. Czystsze....hmmmm... Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 2 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Trwanie jakkolwiek jest czasem równie trudne jak zmienianie. ;) Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 2 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mam nadzieję, że nie będzie ostatni. Pozdrawiam Krzysiek
Rekomendowane odpowiedzi