Judyt Opublikowano 22 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Września 2009 niesiesz mi wiatru tchnienie o cudowna wrześniowe kolory szalona jesteśmy jesienią złocistą pogodna panią mego serca wytęsknioność ty nie wypisać miłość mojej niemoc opowiadać ------------------------------- *nieodautorskie, ale jest i wiem, że bezczas czasem nie pozwala na ślady Wasze, moje z góry dzięki za przybywania
cammomille Opublikowano 23 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2009 dobry wiersz o piękności tęsknoty, wzrusza ;D (;)puzderko
Judyt Opublikowano 23 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak dobry to cieszę się, J. serdeczne dzięki za ślad(:
teresa943 Opublikowano 23 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2009 Judyt, odbieram to jak ulotne strzępki uczuć wypowiedziane urywanymi myślami; wydaje mi się, że forma wiersza odzwierciedla emocje, których nie sposób opisać... ciekawie wyszło; serdecznie pozdrawiam :-)
Judyt Opublikowano 23 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję Teresko serdecznie za przeczytanie, zatrzymanie się, mm..no to fajno(: kochany Czytelniku, J. (: płoniaście
Rekomendowane odpowiedzi