Anna_Para Opublikowano 21 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Września 2009 Idiotka śpiewaj wesoło Anno i koniecznie na sopranach chodź sprężystymi pantoflami raźno raźniej nie opadaj wszak po każdej burzy słońce nie pokazuj cierpienia jakież to niemodne fuj ograne motywy rażą źle wpływają pływaj w przejrzystej wodzie i uśmiechaj się i tańcz przecież lubiłaś tańczyć do cholery wesolutko weselej słyszysz tylko idioci mówią prawdę fakt szczera prawda śmieszy czyż nie Lwie Nikołajewiczu Myszkin?
Cosa Nostra Opublikowano 22 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2009 Dobry przekaz wiersza i zwięźle zaoperowana satyra na satyrę. Tak odebrałam. Osobiście wolę śmieszną prawdę np. różnie podaną ;] od wybujałych czy rzeczywistywistych kłamstw. PZDR :)X
teresa943 Opublikowano 23 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2009 satyra jak nic, a Ty masz do tego talent; czyż nie tak świat nas ćwiczy? tańcz, graj, udawaj, że ci wesoło, nie pokazuj łez, no, na co czekasz, trzymaj krok, śmiej się, śmiej, choćby przez łzy! no, głośniej, z werwą! jesteś silna! itp. itd. to taka gra...hmm... wcale nie wesolutka... serdecznie pozdrawiam Anno - Krysia
Anna_Para Opublikowano 23 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Września 2009 Jak zwykle Ty, czytasz między wersami! A ja tak się cieszę, że ktoś to rozumie! Serdecznie i z wdzięcznością, a oczka i tak swoje;) Całuski, Krysiu Tereso, Para
Judyt Opublikowano 24 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2009 czytała, nie zachwycił mnie, śmiech przez łzy... dokładnie,J. (: płoniaście
Anna_Para Opublikowano 24 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Września 2009 Dlaczego nie zachwycił:( Szkodaaa! Pozdrawiam serdecznie, dzięki za czytanie, Judyt! Pozdrawiam cieplutko, Para
Judyt Opublikowano 24 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hmm/../dwa razy tu czmychała Pani Aniu przyglądając się trochę, nie pokazuj cierpienia..jakies to takie dziwne wydaje mi się, że w każdym człowieku jest, i czy tego chce czy nie to czasem grymas na twarzy się pojawia, a prędzej tam w środku, w przejrzystej wodzie uśmiechaj się- to fajno zaś.. no tak pół na pół jak dal mnie, J. (: cieplutko..wzajemnie szczerze
Rekomendowane odpowiedzi