Krzysztof_Kurc Opublikowano 16 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Września 2009 trajektorie błękitnych ptaków przecinają się w szkłach ciemnych okularów przerwa podróży światła rzeka za drzwiami hipnozy płynie przez własny świat w którym ludzie nie znikają powracając
Anna_Para Opublikowano 16 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2009 Skoro tak mówisz? To czekam za drzwiami hipnozy! Hmmm, ładne! Pozdrawiam, Paraanna
Krzysztof_Kurc Opublikowano 17 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czasami sam nie wiem co gadam. ;) Ale jak poczekasz za tymi drzwiami, to mogę tam przyjść. Pozdrawiam Krzysiek
Bachencja_S. Opublikowano 17 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2009 Ja także myślę, że kluczem do spokoju jest świat, w którym ludzie nie znikają - powracając... Piękna myśl.... Pozdrawiam - powracając. ;)
zielonooka kotka Opublikowano 18 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2009 nie znikają powracając? za trudne to dla mnie raczej. To coś jakby się umarło a potem zmartwychwstało, albo podobnie?
Krzysztof_Kurc Opublikowano 19 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszę się, że wierszydło coś niesie ze sobą. Mam nadziej że powrócę do spokoju. Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 19 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Podobnie,oj podobnie. Pozdrawiam Zielonooką Krzysiek
Rekomendowane odpowiedzi