Zbyszek_Dwa Opublikowano 6 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Września 2009 witaj dziś jestem spokojna zaniosłam mu wszystko i wiesz dziś moja radość uniosła by nawet umarłych od świtu z kawą tańczę przeganiam hebany jak zadurzony rzep trzymam się sensu to moja pasja i tobie tego życzę byś wszędzie miał niebo za rękę ze mną blisko
a._mrozinski Opublikowano 6 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2009 Nie ma "sztucznych ogni poezji", ale piękny wiersz, po prostu piękny. Arek
teresa943 Opublikowano 7 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2009 Tylko pogratulować takiej "onej"...uśmiecham się i myślę: "ale szczęściarz z tego peela... "jak zadurzony rzep trzymam się sensu to moja pasja i tobie tego życzę byś wszędzie miał niebo za rękę ze mną blisko" Myślę, że nie wypuści tej ręki :)))) cel do naśladowania i jak zrozumiałam...jest blisko... Fajny wiersz Zbyszku, lubię prostotę wyrażania uczuć; taki klimat sprawia wrażenie spontanicznej naturalności :) Na plus także zasługuje zgrabne spięcie całości klamrą "do celu - blisko". Serdecznie pozdrawiam :-) Krysia
Pan_Biały Opublikowano 8 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2009 bardzo dobrze się czyta tą poezję. "od świtu z kawą tańczę przeganiam hebany" - brawo:) pozdrowienia
kasiaballou Opublikowano 8 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2009 Witaj, Zbyszku :) bardzo przyjemnie u Ciebie, chociaż nieco przewrotna ta delikatność ;) ciekawe pozdrawiam kasia.
adolf Opublikowano 9 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2009 troche mnei ostatnio nie było :)) ale nadrabiam zaległości, łdne szczególnie to: i tobie tego życzę byś wszędzie miał niebo za rękę ze mną blisko wiersz przyjemny, fajny, dobrze się czyta:)) pozdr.
Zbyszek_Dwa Opublikowano 13 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Września 2009 Dziękuję Arku za dobry odbiór taki komentarz cieszy:) Pozdrawiam
Zbyszek_Dwa Opublikowano 13 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Września 2009 Witaj Krysiu z wielkim opóźnieniem dziękuję za wierność czytania ładną interpretację Peel jest... szczęściarzem ale to co czuje peelka jest ogromniaste :) Serdecznie pozdrawiam :))
Zbyszek_Dwa Opublikowano 13 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Września 2009 Witam Pana Białego Miło mi gdy czytelnik ma przyjemność czytania mojego pisania Serdecznie pozdrawiam
Zbyszek_Dwa Opublikowano 13 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Września 2009 Wcale a wcale nie jest przewrotna... ta delikatność :) Kasiu :) Serdecznie pozdrawiam :)
Zbyszek_Dwa Opublikowano 13 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Września 2009 Dziękuję adolfie za dobry odbiór i podobanie Pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi