ula Opublikowano 1 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2009 wpisałam się w kwadrat komina czerniąc sadzą i tuszem płaczę deszcz nie ma nic do roboty w stadzie nie chcą czarnej chmury nakrochmalone zbyt białe by pozwolić się dotknąć w czterech kątach windy do piekła ze zgrzytem klucz dzikich gęsi do nieba obserwuję
Anna_Para Opublikowano 1 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2009 Metaforycznie, lirycznie, smutno! Ojjj, chyba trzeba teraz coś wesolutkiego, bo będziemy tu porykiwać:) A niech tam, jak trzeba, to trzeba. Pozdrawiam cieplutko i także smutną minką! Para
kasiaballou Opublikowano 1 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to "się" można wyciąć ładne metafory, ciekawy wiersz o odosobnieniu, jakimś wyobcowaniu. pozdrawiam kasia.
Krzysztof_Kurc Opublikowano 1 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2009 Bardzo ładne. Z przyjemnością przecztałem i będę czytał jeszcze nie raz. Takie pisanie lubię. Mnie "się" nie razi. Pozdrawiam Krzysiek
teresa943 Opublikowano 1 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2009 bardzo ładny melancholijny wiersz; "się" także bym wycięła, bo wydaje się zbędne, choć i tak może być serdecznie pozdrawiam :-) Krysia
marta zuzia Opublikowano 1 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2009 dotknelo mnie. piekny wiersz. serdecznie pozdrawiam
ula Opublikowano 2 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dokładnie, niekiedy popłakać nawet warto, tak na oczyszczenie.. dobrze, że pozdrawiasz tak cieplutko, bom choruszek :)
ula Opublikowano 2 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to "się" można wyciąć ładne metafory, ciekawy wiersz o odosobnieniu, jakimś wyobcowaniu. pozdrawiam kasia. nie przyszło mi to do głowy, ale to dobra sugestia, dziękuję :)
ula Opublikowano 2 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a ja z przyjemnością przeczytałam Twój komentarz, dziękuję bardzo :)
ula Opublikowano 2 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wytnę, wytnę :) melancholia pasuje jesienią, już się trzeba wczuć w klimat :)
ula Opublikowano 2 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cieszę się, miło że zajrzałaś :))
ula Opublikowano 2 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wspaniale, jeśli wiersz, choćby krótki i niepozorny, w jakiś głębszy sposób oddziałuje na czytelnika, jego uczucia.. dziękuję za czytanie :)
Sfinks13 Opublikowano 4 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2009 Dla mnie super przesłanie serdecznie 13
Judyt Opublikowano 4 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cieszę się, miło że zajrzałaś :)) wzajemnie(:
ula Opublikowano 4 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ojej, dziękuję :))
Rekomendowane odpowiedzi