Karolina Edward Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2009 masz w oczach słońce to nie żart wygrzewam się bezkarnie i choć oślepia promieni blask niech mnie bez reszty ogarnie masz w oczach słońce a w głosie wiatr za rękę chodzisz z Muzyką a ja się w ten ogień pcham chociaż przychodzę znikąd co będzie dalej nie wie nikt i Ty też jeszcze nie wiesz ale z tych kilku słonecznych błysków już zbudowałam przedniebie
Nessa Isilra Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Tytuł był zamiarem czy po porstu brakiem zamiaru na tytuł? ; ) Podoba mi sie ten myk ze słońcem-oczami-wygrzewaniem. Cały utwór jednak przeagadany, pełen banalnych zwrotów niestety. Radziłabym też unikać rymów typu: bezkarnie-ogarnie, Muzyką-znikąd. Prosze się nie zrażać i ciągle próbować. ; ) dygam.
Karolina Edward Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bardzo dziękuję za komentarz :) tym bardziej, że to pierwszy generalnie nie nadaję tytułów - a tu bez tego nie można :) mam świadomość banału i długiej drogi przed sobą i prawdę mówiąc spodziewałam się ostrej krytyki tym bardziej jestem wdzięczna za miłe słowo! pozdrawiam serdecznie:)
Nata_Kruk Opublikowano 1 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2009 Szkoda, że brak tytułu. Wiersz prosty, lekki w odbiorze, to prawda... ale dla mnie fajne jest to, że wplotłaś w treść muzykę, bez której nie potrafię żyć. Nie ma tu wielkich westchnień i dobrze. Próbować zawsze warto, żeby było jeszcze lepiej, ale ja i tak zostawiam plusika. Pozdrawiam... :)
marta zuzia Opublikowano 1 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2009 a mi tam ciary poszy od tyh rze niby banauf. ;o) tszymam kciuki!
Jola Kawalek Opublikowano 1 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2009 Zalatuje kiczem, ale podoba mi się konsekwencja w tym utworze, trzy zgrabnie uformowane strofki, rytmiczne i uczuciowe. Tytuł przydałby się, bo on definiuje treść, myślę, że łatwo Ci się nasunie po krótkim zastanowieniu. Sama jestem całkiem nowa i wiem co znaczą jakiekolwiek opinie pozostawione przez innych, lecz ja nie dlatego. Myślę, że masz duży potencjał i będę do Ciebie zaglądać. pzdr
Karolina Edward Opublikowano 2 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. piękne dzięki Nato! taki plusik dodaje skrzydeł :) a muzyka musiała być bo bez niej nie ma słońca :) marzy mi się napisanie prawdziwej piosenki a przecież marzyć warto - czy się uda to juz zupełnie inna sprawa :) pozdrawiam serdecznie:)
Karolina Edward Opublikowano 2 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Marto Zuziu! dziękuję razy osiem! ;o)
Karolina Edward Opublikowano 2 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jolu śliczne dzięki - naprawdę warto się tu było zalogować skoro mam szansę marzyć o napisaniu dobrego wiersza kiedyś - tym wyżej poprzeczka stoi przed publikacją następnego :) a z tytułami mam kłopot... ale pomyślę o tym. pozdrawiam serdecznie :)
marta zuzia Opublikowano 4 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2009 BALGAM!!!! PROSZE!!!! napisz cos Karolino Edwardzie ;o) moze byc masohizm :o)))
marta zuzia Opublikowano 4 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2009 BALGAM!!!! PROSZE!!!! napisz cos Karolino Edwardzie ;o) moze byc masohizm :o)))
marti krűger Opublikowano 5 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2009 prosto po myśli... jednakże widzę lepszą przyszłość. szkoda że brak tytułu, to duży minus. pozdrawiam
Karolina Edward Opublikowano 14 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Września 2009 marti krűger! bardzo dziękuję za wizytę i dobre słowo - nad tytułami muszę popracować...
Rekomendowane odpowiedzi