Judyt Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2009 podporą od dnia narodzin w życiu nakręca ja do ciebie a ty do mnie przychodzisz i odwiedzasz czasem na dłużej zostaniesz przytupniesz i słuchasz jak to miło że jesteś mogę przywitać cię w progach wyjść i powiedzieć coś od siebie nie tylko herbata na stole z cytryną czasem mina zrzednie że nie wszystko idzie jak z płatka i idzie się dalej po codzienności spostrzeżeń o najdrobniejsze
cammomille Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2009 ciekawe zinterpretowanie :) teraz ja ci napiszę płoniaście, bo sobie napisałam hohoho, ale nic mi z tego...
Judyt Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cammomille Ty jesteś tym interpetatorem(: a dziękuję bardzo mi przyjemnie, jak ty sobie hohoho to ja Tobie uśmiechnij się, może coś jednak.. np. będzie dobrze, J.
adolf Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. najbardziej te wskazane, ale wiersz przyjemny, ma lady rytm i melodię, fajnie się czyta, fajny pomyśł tutaj: coś od siebie nie tylko pozdr. :)
Judyt Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. najbardziej te wskazane, ale wiersz przyjemny, ma lady rytm i melodię, fajnie się czyta, fajny pomyśł tutaj: coś od siebie nie tylko pozdr. :) dzięki adolfie serdecznie za przystanięcie i czytańsko, bo tak jest przeważnie, J. (:
teresa943 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2009 jestem pod urokiem przesłania..."podporą od narodzin" zawsze "przychodzisz i odwiedzasz", czasem "coś od siebie"...tak! On i ja - nic więcej nie potrzeba; mądry wiersz serdecznie i ciepło pozdrawiam Judyt :-)
Krzysztof_Kurc Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2009 "i słuchasz jak to miło że jesteś mogę przywitać cię w progach i powiedzieć coś od siebie nie tylko herbata na stole z cytryną czasem" Przyjemne czytanie, pisz, czekam co bedzie dalej. Pozdrawiam Krzysiek
Judyt Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. właśnie tak z utęsknieniem, choć trudno jest jakoś.. hm..no nic, pomyślinkuje sobie Teres..serdecznie dziękuję za wizytę J...
Judyt Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję Krzysztofie..za wstąpienie również, ja też nie wiem co dalej będzie..eh, J. serdecznie
LadyC Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Ja, swoim sposobem, patrzę na to inaczej. Jest miło. Nie da się zaprzeczyć. Ale tak naprawdę to jedynie afirmacja. Można zazdrościć. Ale myślę, że jest stronniczo. Bo te relacje nie są zawsze takie poprawne. Często są bardzo burzliwe, bolesne. I co wtedy? Tak. Zapewne autroka w momencie pisania tak właśnie odczuwała, ale w poezji trzeba, moim zdaniem, często odejść na kilka kroków od własnych emocji, przyjrzeć im się z dalsza, przewartościować je. I wtedy można pisać. I wtedy obraz zwykle jest mniej różowy ale za to prawdziwszy. Serdecznie LadyC
Judyt Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dla Ciebie z całym szacunkiem jedynie..a dla mnie aż, prawdziwsze jest to co nieróżowe, wtedy idzie się tam gdzie trzeba, a poprawny jest tylko Jezus Chrystus, a jak bolesne to na ten moment tak od siebie wydaje się mi przynajmniej że bardziej trzeba się przytulić do- chociaż to potwornie trudno czasem, a nie zatapiać jedynie w ból, wszyscy jesteśmy grzesznikami i nic na to nie poradzę, J.wzajemnie i dziękuję za wstąpienie
kasiaballou Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zdyscyplinuj go_peela, a co? ;) poczytałam, pozdrawiam kasia :)
LadyC Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dla Ciebie z całym szacunkiem jedynie..a dla mnie aż, prawdziwsze jest to co nieróżowe, wtedy idzie się tam gdzie trzeba, a poprawny jest tylko Jezus Chrystus, a jak bolesne to na ten moment tak od siebie wydaje się mi przynajmniej że bardziej trzeba się przytulić do- chociaż to potwornie trudno czasem, a nie zatapiać jedynie w ból, wszyscy jesteśmy grzesznikami i nic na to nie poradzę, J.wzajemnie i dziękuję za wstąpienie Tylko, że ja nie pisałam o pielęgnowaniu bólu. A o prawdziwych uczuciach, tych pozytywnych i tych negatywnych. :)
Judyt Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dla Ciebie z całym szacunkiem jedynie..a dla mnie aż, prawdziwsze jest to co nieróżowe, wtedy idzie się tam gdzie trzeba, a poprawny jest tylko Jezus Chrystus, a jak bolesne to na ten moment tak od siebie wydaje się mi przynajmniej że bardziej trzeba się przytulić do- chociaż to potwornie trudno czasem, a nie zatapiać jedynie w ból, wszyscy jesteśmy grzesznikami i nic na to nie poradzę, J.wzajemnie i dziękuję za wstąpienie Tylko, że ja nie pisałam o pielęgnowaniu bólu. A o prawdziwych uczuciach, tych pozytywnych i tych negatywnych. :) noo..zawsze się znajdzie wytłumaczenie, z Bogiem
Judyt Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zdyscyplinuj go_peela, a co? ;) poczytałam, pozdrawiam kasia :) a po co dyscyplina? nie bardzo rozumiem... dzięki za celne spostrzeżenie i Twe przytupnięcie, czytanie, zatrzymanie nadal nie wiem kto to jest peel..czy jakoś, J. płoniaście
Zbyszek_Dwa Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Pięknie tę kwestię podałaś Judyt Wiersz czytalem już kilka razy od wczoraj Ta swiadomość trzyma mocno Miłego wieczoru Judyt:)
Judyt Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję bardzo Zbyszku że rozumiesz coś - czuje brata( człowiek też może pomóc dobrym słowem..choćby, tak się wydaje mi.. bo trzyma jedynie to, J.(: wzajemnie i dziękuję za przybycie i uśmiech...
BARBARA_JANAS Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2009 lubię herbatę z cytryną i najdrobniejsze... ciepło...
Judyt Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję Basiu b. serdecznie za przystanięcie proszę kubeczek(: albo z limonką (: ciepło odwzajemniam
Rekomendowane odpowiedzi