Joanna_Janina Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2009 mówiłeś -zdobywanie wiedzy to największy cel człowieka badania, odkrycia uważałeś za świętość nauka zachwycała cię swą niezgłębionością przekonywałeś bym poszła twymi śladami ukazałeś prostą drogę a ja wolałam iść przez ciernie bo nie chciałam wyrzec się uczuć ciągle pytałam -po co to wszystko gdy nie ma miłości? a ty odrzucałeś mą „przestarzałą teorię” i mawiałeś -jest dwudziesty pierwszy wiek obudź się! a mimo to śpię nadal
Joanna_Janina Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Dziękuję marianno za odwiedziny i komentarz Pozdrawiam:)
Judyt Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2009 wydźwięk taki żeby nie przespać najważniejszego, przeczytałam, J. (:płoniaście
Joanna_Janina Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Dziękuję Judyt za przeczytanie i komentarz Pozdrawiam:)
Judyt Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. (: nie ma za co..
wanesa_ciska Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2009 To obudż się -, czasami dobrze gdy nami tak ktoś potrzasnie i zada takie pytanie ,bo życie przespać można , pozdrawiam
Joanna_Janina Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Można można. Dziękuję za odwiedziny i komentarz. Pozdrawiam:)
Rekomendowane odpowiedzi