emil_grabicz Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Jakoś tak wpadam do Ciebie, coś napiszę, a tu za kilka minut już tekstu nie ma. Czyżbym przynosił Ci nieszczęście? Wpadłem dzisiaj, żeby odwrócić te znaczone karty. Niestety, ciągle to samo, bez zmian. Nic. Ale nie chcę komentować, żeby powstrzymać Cię przed resetem. Pozdrawiam Dzielnego... :)
adolf Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2009 :)))))))) aż sobie rozłożyłem na takie coś, bo supr zrytmizowałąs to :)))) i melodyjnei się czyta, bardzo, najbradziej puneta :))) Dziś Nadchodzi weekend. Zwolnię. Pomyślę. Czego chcieć mogłeś? Scena jak z filmu, odtwarzam w myślach wciąż na repeacie. Michelle, my Michelle, I love you, love you Uważaj na siebie, świat jest wciąż większy od nas. Pomodlę się przed snem dzisiaj za Ciebie, przed zdradzieckim snem. Michelle, my Michelle, I need you, I need you, I need you... A potem poniedziałek okaże się być poniedziałkiem, i zapachnie poniedziałkiem. I będę się zastanawiać co robię, skoro nawet nie lubię naprawdę Czajkowskiego. Michelle, my Michelle, I want you, I want you, I want you
Mirosław_Dębogórski Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Nie podoba mi się zapis. Reszta pięknie napisana. Wątek równomiernie. Extra. I ten Czajkowski jak Chopin zawsze rozpoznawalny- pasuje do tekstu. Pięknie. Miłego...
mały_dzielny_toster Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zdania uczonych są podzielone. No i dobrze :)
gęba_w_niebie Opublikowano 2 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2009 nie przemawia do mnie nijak. kursywa wierszem nie czyni. chyba widziałam Twoje lepsze.
basia gowska Opublikowano 2 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2009 No pogadała se peelka o planach na koniec tygodnia. Fajnie. Też lubię Beatelsóew, szczególnie gdy śpiewają o tym co wczoraj... ale gdzie tu ten smaczek i ten haczek? jakikolwiek choćby malutki pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi