Fly Elika Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2009 oparty w kącie nie wiem jak długo będzie czekał wypróbuje użycia ubiorę z obcasami przyspieszy decyzje dla odwrotnie satysfakcjonującej sytuacji przyciśnie i ruszy przez pola do sedna metafory wrót jasności i nieba
bazyl_prost Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2009 wynalazłaś gen starości
Fly Elika Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2009 wiesz nie sądziłabym tak, ale usmiechnę się szczerze do i w imię odkrywczości :):)
Judyt Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2009 hmm..przeczytałam, jak dla mnie trochę wyliczankowo, proponowałabym zweryfikować długość wersa w każdej z linijek, puenta najlepsiejsza, J. (: płoniaście myk!
Fly Elika Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2009 dzięki za czytanie Judyt,... wiesz to nie wyliczanka, to raczej coś w rodzaju sugestii i pewnej mobilizacji :), ale można owszem pod wyliczankę przez 'czytelnika' zaszufladkować... ps. nie zauważyłam nawet, że można poobcinać wersy :) pozdrawiam Judyt
Sfinks13 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Ciekawy przekaz zmusza do refleksji serdecznie 13
Fly Elika Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2009 tak 13 - stko :), coś jakby fluidy tegoż otoczenia sensu lub sensów refleksji... mówiły same za siebie. Ponadto przez predestynację wymuszają na drodze do celu(jako) równowagi, ponad zamysł rozwiązania. A przez to predestynacja może z negatywnej przejść na pozytywną. Tylko samemu przede wszystkim tego trzeba chcieć zrozumieć a rozumiejących starania trochę docenić ( za wolę zagłębienia się dla odwrócenia kierunku (biegu) rzeczy. Bo, tak często wynika negatywny z pójścia na łatwiznę, co z kolei daje efekt nabijania się samemu 'w butelkę '.:))) Mam nadzieję, że to popisałam... jest jakoś zrozumiałe :) w kwestii istoty sensu, który mnie natchnął do opisania. :::) Pozdrawiam serdecznie
Rekomendowane odpowiedzi