Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

ojej to przepraszam, ze Pan musi tłumaczyć bo cos Panu zarzucam. Ale warto jednak żeby to tekst tłumaczył...czy musze to pogrubić czy jak?
czy jako pierwszy osmieliłem się Panu coś zarzucić? czyzbym przerwał zmowe chwalenia? przepraszam..
szufladkowanie to był skrótk myślowy" ale sobie Pan potrafi wszystko wytłumaczyć...po co ktoś ma Pana krytykowac jak pan pewno jest "najlepszy" ...prosze nie użwyac skrótów myślowych skoro poźniej Pan ma takie wymówki spod znaku lipnych czynić...
może Pan mi pogrzebac w wierszach i listach i ...obojętne...ale to co ja robie to moja sparawa a to co pisze o Pana tekście to Pana sprawa i prosze rozgraniczac te dwa , różne interesy ...i prosze się przyłozyć troszkę do komenatarzy - żeby ewentualnych wzrokowców w błąd nie wprowadzac ortograficznie - i ewentualnie sprawdzić błędy..
pozdrawiam
[sub]Tekst był edytowany przez Daniel Piaszczyk dnia 16-08-2004 22:00.[/sub]
Opublikowano

Pan Jantarek nie skomentowal wiersza, tylko zwrocil sie do osoby ktora komentowala, to nie bylo na temat wiersza, pan powinnien to zmoderowac gdybym to zglosil do moderacji, a pan jeszcze popiera takie zachowanie, co wskazuje ze sie panw roli moderatora nie sprawdza wogole. Ewentualnie pan jest pamietliwy, i pamieta komentarz pod swoim wierszem, coz..

Opublikowano

a teraz sobie przypomnialem, ze pan mial niedawno problem ze stwierdzeniem co jest metafora w pana wierszu a co nie, a teraz chce mnie pan tu wciagnac w dyskusje na subtelniejszy temat jakim jest wyraz w wierszu, ehh ja juz proponuje skonczyc ta dyskusje,

pozdrawiam