ula Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2009 jesteś blisko ale żar nie pozwala spojrzeć zlepiając oczy miodem chcę coś powiedzieć lecz zbudziłabym strąki nasion niegotowe pęknąć z hukiem na pożegnanie lata w ciszy drgają powietrzne słoje podam dłonie lepkie od słodkiego do omdlenia miąższu złotych gruszek może jednak zostaniesz dłużej
teresa943 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ula, zaznaczyłam ewentualne zmiany, ale to tylko mój punkt widzenia; zakończenie zapisalabym tak może choć wtedy zostaniesz dłużej przemyśl, jeśli coś z tego się przyda, fajnie, jeśli nie, ok :) ładny kobiecy wiersz, a więc tylko dopracować formę serdecznie pozdrawiam :) Krysia
ula Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ula, zaznaczyłam ewentualne zmiany, ale to tylko mój punkt widzenia; zakończenie zapisalabym tak może choć wtedy zostaniesz dłużej przemyśl, jeśli coś z tego się przyda, fajnie, jeśli nie, ok :) ładny kobiecy wiersz, a więc tylko dopracować formę serdecznie pozdrawiam :) Krysia skracałam, wydłużałam, kombinowałam (przez moment nawet było lecz i identyczne ostatnie dwa wersy), aż w końcu wkleiłam na pastwę losu :D tak myślę, na pewno część Twoich - moich rozwiązań wykorzystam, Krysiu :)) dziękuję za czytanie :)
Judyt Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2009 tak....ładnie podpowiada T., wiersz przyjemny dla czytacza, J. płoniaście (:
ula Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie zaszkodzi, a wręcz przeciwnie, przyjemnością zacząć dzień ;)
Marcin Katulski Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Puenta aż wali desperacją. Zbyt sielankowy ten opis. Nie mój gust. Pozdrawiam. W ogóle zmień te słodkości na końcu, bo aż mdli, i z puentą coś.. bo też kobiecie nie wypada. ;)
ula Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Puenta aż wali desperacją. Zbyt sielankowy ten opis. Nie mój gust. Pozdrawiam. W ogóle zmień te słodkości na końcu, bo aż mdli, i z puentą coś.. bo też kobiecie nie wypada. ;) drogi Marcinie, miało być sielankowo, słodko i wręcz lepko, tak na przekór, toteż jest.. postaraj się też nie utożsamiać podmiotu lirycznego z autorem wiersza za każdym razem.. niekiedy wierszem tworzy się historia zupełnie obcych osób, przecież wiesz
Marcin Katulski Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Puenta aż wali desperacją. Zbyt sielankowy ten opis. Nie mój gust. Pozdrawiam. W ogóle zmień te słodkości na końcu, bo aż mdli, i z puentą coś.. bo też kobiecie nie wypada. ;) drogi Marcinie, miało być sielankowo, słodko i wręcz lepko, tak na przekór, toteż jest.. postaraj się też nie utożsamiać podmiotu lirycznego z autorem wiersza za każdym razem.. niekiedy wierszem tworzy się historia zupełnie obcych osób, przecież wiesz Mówiłem o kobiecie, jako osobie trzeciej. Nie powiedziałem : Ula, Tobie nie wypada. Proszę Cię.. ;)
ula Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. drogi Marcinie, miało być sielankowo, słodko i wręcz lepko, tak na przekór, toteż jest.. postaraj się też nie utożsamiać podmiotu lirycznego z autorem wiersza za każdym razem.. niekiedy wierszem tworzy się historia zupełnie obcych osób, przecież wiesz Mówiłem o kobiecie, jako osobie trzeciej. Nie powiedziałem : Ula, Tobie nie wypada. Proszę Cię.. ;) ale ja to sobie wzięłam do siebie :P
Marcin Katulski Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mówiłem o kobiecie, jako osobie trzeciej. Nie powiedziałem : Ula, Tobie nie wypada. Proszę Cię.. ;) ale ja to sobie wzięłam do siebie :P Rozumiem, może Twoja peelka przechodzi trudny okres w życiu. Tylko mówię, że nie wypada. ;)
ula Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ale ja to sobie wzięłam do siebie :P Rozumiem, może Twoja peelka przechodzi trudny okres w życiu. Tylko mówię, że nie wypada. ;) w sumie w dzisiejszych czasach niewiele jest już rzeczy, których nie wypada kobietom.. zresztą, to całe niewypadanie jest tylko umowne, przynajmniej w krajach cywilizowanych i normalnych a po zmianach, lepiej odrobinę?
Marcin Katulski Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Rozumiem, może Twoja peelka przechodzi trudny okres w życiu. Tylko mówię, że nie wypada. ;) w sumie w dzisiejszych czasach niewiele jest już rzeczy, których nie wypada kobietom.. zresztą, to całe niewypadanie jest tylko umowne, przynajmniej w krajach cywilizowanych i normalnych a po zmianach, lepiej odrobinę? Nie mój gust. Ja wolę widzieć kobietę- nimfę, kokietującą, ciągnącą swoimi wdziękami i niedostępnością, faceta za nos. Klasa i seksualna gra. Tutaj przedstawiłaś niedojrzałe w słowie miłość osobę, prawdopodobnie nastolatkę, o aseksualnym brzmieniu. Prostując, dla mnie bez zmian, Ulko ;).
ula Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. w sumie w dzisiejszych czasach niewiele jest już rzeczy, których nie wypada kobietom.. zresztą, to całe niewypadanie jest tylko umowne, przynajmniej w krajach cywilizowanych i normalnych a po zmianach, lepiej odrobinę? Nie mój gust. Ja wolę widzieć kobietę- nimfę, kokietującą, ciągnącą swoimi wdziękami i niedostępnością, faceta za nos. Klasa i seksualna gra. Tutaj przedstawiłaś niedojrzałe w słowie miłość osobę, prawdopodobnie nastolatkę, o aseksualnym brzmieniu. Prostując, dla mnie bez zmian, Ulko ;). to szkoda, że się nie znamy osobiście ;))
Marcin Katulski Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie mój gust. Ja wolę widzieć kobietę- nimfę, kokietującą, ciągnącą swoimi wdziękami i niedostępnością, faceta za nos. Klasa i seksualna gra. Tutaj przedstawiłaś niedojrzałe w słowie miłość osobę, prawdopodobnie nastolatkę, o aseksualnym brzmieniu. Prostując, dla mnie bez zmian, Ulko ;). to szkoda, że się nie znamy osobiście ;)) Dałabyś mi popalić, tak ?=D
Krzysztof_Kurc Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak dla mnie, ten fragment najsmaczniejszy. Pozdrawiam ciepło Krzysiek
ula Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak dla mnie, ten fragment najsmaczniejszy. Pozdrawiam ciepło Krzysiek o, bardzo dziękuję :) chyba jednak ten wiersz w jakiś tam subtelny sposób może przemówić do mężczyzny, mimo swojej ciężkosłodkiej natury ;)
Rekomendowane odpowiedzi