Anastazja Majewska Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Pani również zaczyna mnie rozśmieszć. Nie uważam się za najlepszą, najpiękniejszą i wogóle naj ... Wyrażam tylko swoją opinię. A kto wogóle powiedział Pani, że publikuje swe wiersze tylko dla pochwał? Nie boję się prawdy, która czasem jeste bolesna. Nic Pani o mnie nie wie, a wypowiada się tak, jabyśmy znały się wieki. To raczej Pani powinna wrócić do piaskownicy i tam oczekiwać dobrego słowa od rówieśników. Z tego wszystkiego wychodzi, że bardzo Panią zasmuciło to, że nie podobają mi się Pani wiersze - nikt nie jeste ideałem, a tym bardziej Pani.
Emilia Zone Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. niestety nie jestem w stanie tego skomentować.. po prostu leżę na podłodzę w konwulsjach - ze śmiechu zabiła mnie Pani swoją przenikliwością :)) tak.. strasznie mi przykro i płaczę teraz przed monitorem Emilka
Anastazja Majewska Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Niech Pani nie żartuje, naprawdę? Och, jakże mi przykro, iż do takiego stanu Panią doprowadziłam ... hahahaa. Jest Pani śmieszna jak mało kto. Dziękuję za te chwile szaleńczej radości w moim życiu. Hahahahahaah. (Podobno głupota nierówna głupocie ...) hahaha.
Czaruś Mućka Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozwoli Pani, że dołączę do tego szlochu. Czaruś
Anastazja Majewska Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 I Pan Panie Czarku nie potrafi zrozumieć drugiej osoby. Proszę bardzo, niech się Pan śmieje - ale ten się śmiej kto się śmieje ostatni. Hhehehe/
Emilia Zone Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak?? to niech mi Pani wytłumaczy w takim razie właśnie taki "atak" z Pani strony na mój negatywny komentarz?? aha.. i jeszcze jedno, jeśli nie uważa się Pani za najlepszą (o najpiękniejszej nic nie mówiłam - to powinno coś Pani mówić o Pani samoocenie) to w takim razie co miały znaczyć słowa: "mam inne zdanie na temat moich wierszy" - przypominam, że mnie się Pani wiersz nie podobał.. pozdrawiam rozbawiona do łez Emilka
Emilia Zone Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ah.. skopiuję sobie tą wymianę komentarzy i będę pokazywać dzieciom.. heh.. (głupota głupocie nie równa) - nie wiem czy sama Pani siebie nie obraziła pisząc te słowa :)) pozdrawiam :)) Emilka
Anastazja Majewska Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Mmmmmm widzę, że niezła wojna się zaczyna (przypominam, że to Pani ją rozpętała). A więc to, że mam inne zdanie na temat moich wierszy nie oznacza, że sądzę, że są piękne, wspaniałe i najładniejsz. A poza tym wszystkim chodzi tutaj o sam komentarz a Pani dodaje do nich to, czego nie trzeba.
teraa Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ja się rónież dołocze do tych szlochów... bo widze ze dyskusja i obronna wiersz pełznie an niczym Tera
Anastazja Majewska Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Nigdy nie obrażam siebie własnymi słowami, ani czynami. Każdy ma inne zdanie na każdą sprawę, tylko dlaczego wtrącacie wszystko do jednego komentarza?
Emilia Zone Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wojna?? heh.. wojna?? a ja taka nieprzygotowana.. przyłbica w sieni leży ah.. ale tarczę wydobędę i walczyć mężnie będę :)) jaka wojna psze Pani??? ja rozpętałam ją?? coś się Pani pokręciło nie warto komentować Pani wierszy oczywiście tylko wtedy, kiedy się one Pani nie spodobają Emilka
Anastazja Majewska Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Nie mam zamiaru dalej z Panią dyskutować na temat moich wierszy. Co było to było, przykro mi, że doszło do tak burzliwej wymiany zdań. Nadstawiłam jeden policzek nadstawię i drugi.
teraa Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 mi jak ktoś nadstawia policzek to z tego korzystam... ale to nei ja sie tu kłóce... Tera
Czaruś Mućka Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Anastazja Majewska Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 No nie wiem czy to akurat nie Pani się kłóci? Proszę bardzo, może Pani nadal korzystać z tego, że jestem ustępliwa i wyrażać swoją opinie. Ja jednak poprzestaję na tym, na czym kończę.
Emilia Zone Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oj.. biedna Pani.. naprawdę.. zbeszcześciłam Pani wiersz.. jak mogłam.. nie uwielbiać go i nie zachwalać.. ah.. przepraszam (chlip chlip) jeśli będzie Pani takie wiersze tutaj umieszczać, to myślę, że nadstawianie policzków może się źle skończyć.. Emilka
Emilia Zone Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ustępliwa?? Pani chyba nie wie co to słowo znaczy.. a wystarczyłoby troszkę samokrytyki - cóż niech nie robi Pani z siebie teraz ofiary Emilka
Anastazja Majewska Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zobaczymy kto będziem bardziej poszkodawany. Niech Bóg będzie tym, co nas ,,osądzi". Ja w Niego wierzę mocno, kocham Go, a co On zrobi - wie tylko On sam...
Anastazja Majewska Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 I kto tu z kogo robi ofiarę?
Anastazja Majewska Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Jeśli to możliwe to mogłabym wiedzieć ile Pani ma lat?
Rekomendowane odpowiedzi