Agnieszka Kotwicka Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Po co pisać o wielkiej miłości O bezgranicznym wielkim szczęściu We dwoje Skora i tak dobrze wiemy że Ono nie istnieje Wszystko miłość, szczęście i tak zimny wiatr rozwieje Nie mów mi słów że Kochasz Mnie szczerze Te słowa dla mnie już nie istnieją Nie wiem czy w życiu moim stanie się jakiś cud, że będę w stanie na nowo pokochać Pokonać wszelki trud , zwalczyć ciernie wokół mego serca co bolą i boleć nie przestaną Kochasz kogoś i stracisz J tylko bólem i Łzami płacisz Ból ,cierpienie i łzy to moi towarzysze Już słów Kocham Cię nie słyszę
Bernadetta1 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2009 oj droga Pani...niestety to jeszcze nie tutaj:(pozdrawiam
H.Lecter Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Ból ,cierpienie i łzy to moi towarzysze Już słów Kocham Ciee nie słysze Kurtyna opada ze wstydem... Do kosza.
Toby Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Wiersz to arystokracja słowa, a literówki w wierszu to dziury w kontuszu :) Do miłego :) T.
Agata_Lebek Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Emu Rouge Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2009 wpadłaś na minę, ale wybuch cię szybko przemieści;)
Bea.2u Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2009 "Nie wiem czy w życiu moim stanie się jakiś cud, że będę w stanie..." - też nie wiem, chmm
Mateusz Kielan Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Agnieszko, naciśnij "edytuj" i możesz poprawić literówki.
Pan_Biały Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2009 no nie za dobrze wyszło. nie załamywać się i pisać dalej.pozdro
Rekomendowane odpowiedzi