greeta Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 zaczęło się co nie skończyło dobiegło końca co nie miało początku miłość niespełniona spełniona przeklęta spełniona za bardzo w zbyt krótkim czasie i nie do końca
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 od pewnego czasu nienawidzę miłości. szczególnie w wierszach. ten mnie utwierdza w moich nienawiściach.
greeta Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ja też jej nienawidzę -jest przeklęta pozdrawiam greeta
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 słabiutki wiersz druga strofa koszmar pierwsza jeszcze gorsza tytuł w porządku kowalski [sub]Tekst był edytowany przez Michał Kowalski dnia 12-08-2004 00:06.[/sub]
Manuel Geppart Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Greeto, moja droga, przeklęte są tylko słowa o miłości, ona sama lubi, jak kot, chadzać własnymi ścieżkami, a Ty mówiąc o niej nadaj słowom inny kształt. Manuel
snake killer Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 przeklęta miłość która nas wypala nie dając w zamian nawet smugi cienia
Natan Lemens Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 oj, oj, ja wiem ze emocje itd, ale jesli wiersz ma pojsc dalej to chyba lepiej przejrzec go jeszcze raz na zimno, jak juz sie wystygnie ;) pozdrawiam
Illuminacja nocy Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Taki wiersz nie-wiersz nie wierzę że to wiersz. Słowa, słowa i nic z nich nie wynika.
Emilia Zone Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 "zaczęło się co nie skończyło dobiegło końca co nie miało początku" to dwa razy napisana ta sama "myśl" czyli powtórzenie "niespełniona spełniona" bez sensu.. potem znowu to "spełniona" - za dużo tych "spełnień" ten wiersz do niczego nie zmierza jeśli dobrze wnioskuję chciała Pani napisać "przeciwieństwa" aby podkreślić "przeklętość" miłości - chyba w każdym razie wiersz jest nieczytelny dla odbiorcy przekombinowany i niejasny za bardzo się Pani zaplątała w tych spełnieniach ale widzę pewien potencjał.. może w inny sposób spróbuje Pani go napisać?? od początku, na trzeźwo :) pomysł całkiem całkiem poza tym chyba mam już dosyć wierszy o miłości takiej i śmakiej.. ah.. przykro mi, ale poczekam na następne :)) pozdrawiam Emilka
Witold Marek Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Inni mają tupet proponować swoje wersje, to niech i ja raz mam :) zakończyło się niedokończone dobiegło końca co nie miało początku miłości niespełnionej spełnienie przepełnienie przeklęcie tego co nie takie Zanim ewentualnie oberwę, nadmieniam: chodziło mi bardziej o wyłożenie własnego rozumienia tego tekstu niż o silną ingerencję formalną - bo może i da się przeformułować prościej, bez tych amputacji i przeszczepów. Pozdrawiam.
greeta Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Szanowny Manuelu to jasne że miłość lubi jak kot wędrować własnymi ścieżkami. Ale czy doprawdy nie może być przeklętą??? No cóż skoro miłość może być szalona, romantyczna, nieszczęśliwa itd.itd. to czemu nie mogła by być przeklęta???A może ktoś rzucił na nią zły urok...? :) A co do nadawania innego kształtu słowom,to bez sensu jest to robić gdy czuje się właśnie tak a nie inaczej. serdecznie pozdrawiam greeta
greeta Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Natanie ten wiersz został napisany ładnych kilka lat temu i uwierz mi że od jakiegoś czasu potrafię spojrzec na niego z dystansem.Ale mimo to i tak nic w nim nie zmienię. Może z przekory a może z sentymentu. Dzięki za opinie pozdrawiam greeta
greeta Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Iluminacjo Nocy skoro ze słów nic nie wynika to pozwolę sobie dać Ci małą radę: czytaj między słowami pozdrawiam greeta
greeta Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Droga Emilio to miłość zmierzała do nikąt bo była przeklęta a tym samym bez szans na spełnienie a nie wiersz. Ps a mnie nie jest przykro,cieszę się że masz ochote czytać moje następne wypociny. :)) gorąco pozdrawiam greeta
greeta Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Witoldzie pewnie wiele rzeczy można uprościć tylko po co? Czy będzie lepszy efekt? Może. Aczkolwiek... Uczucie opisane w wierszu nie było proste więc nie można było tak o nim mapisać. dzięki za opinie pozdrawiam greeta
Emilia Zone Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no tak.. i ta nieszczęsna miłość pociągnęła za sobą ten "tworek" do nikąd.. pozdrawiam Emilka
Rekomendowane odpowiedzi