Magnetowit_R. Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2009 wbiła się w przestrzeń jazgotu kolorowych spódnic warzyw i bud ze świeżo zabitym mięsem chowając fajki bez akcyzy zastygłem chciwie gdy sunęła przykrywając ogniem włosów pstrokaciznę i zapach wczorajszego alkoholu skromna czerń rozbita bielą kwiatów niesionych jak tarcza a może na odwrót wynosiła ją zlewając całą resztę w szum i szarzyznę musiała spierdolić chwilę sukowatym uśmieszkiem świadomości wymazana. zostawiam jazgot i kwiaty
Bea.2u Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2009 nienawidzę przekleństw tam, gdzie nie są niezbędne !! psuje cały wiersz. niezły skądinąd /b
H.Lecter Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2009 musiała spierdolić chwilę sukowatym uśmieszkiem świadomości wymazana Musiałeś sp........ tekst pi.......... Świadomość, też nie wiadomo co w tym wersie robi.
Magnetowit_R. Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Piotrze - trza było ją widziec....zjawiskowa ale z pyska i oczu zadufana w sobie.....sp......tak magiczną chwile że ciężko wybaczyć;)
Franka Zet Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Magneto, wolałabym bez "spierdolić", nawet nie z powodu wulgaryzmu, tylko tak jakoś. Nie byłoby lepiej "skurwić chwilę sukowatym uśmieszkiem świadomości" ? Nie oddaje więcej ? To, co podkreśliłam - ach, znakomite. Zresztą cały wiersz z tym sprzedajnym (sprzedawanym) mięsem, jazgotem i ona, ostatecznie też, coś z mięs, świetny. Poprzedni Twój wiersz też był bardzo dobry. Pozdrawiam :)
Maciej_Satkiewicz Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2009 musiała spierdolić chwilę sukowatym uśmieszkiem świadomości wymazana. zostawiam jazgot i kwiaty Podpisuję się pod Franką, hm, "spierdolić" jakby za długie, zbyt rozmyte, "skurwić" rzeczywiście byłoby dosadniejsze i poprzez dosadność bardziej trafne... może warto jeszcze poszukać? ;) Jak dla mnie koniecznie należy złamać przytoczony wers. Pozdrawiam
Magnetowit_R. Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2009 dzięksy, za opinie, teraz już nie będę zmieniał, opublikowane zamknięte!;) pozdrówka
BARBARA_JANAS Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kilka zbędnych dopowiedzeń jak dla mnie... Reszta podoba się... realizm sytuacyjny, bez upiększeń... Pozdrawiam...
mały_dzielny_toster Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2009 To Ci podłe babsko jedne, świadome tego co ma i jak na to faceci reagują... ^^ Te Wasze męskie fantazje i wykreowane wymagania ;) Przechodząc do wiersza - nie rażą mnie przekleństwa, mam ostatnio spadek nastroju więc sama nie lepiej się wyrażam :) Plus, owszem, wiersz jest dobry :)
Rekomendowane odpowiedzi