Ninette_Nerval Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2009 W trzystu czterdziestu dwóch odciętych pępowinach dwustu trzynastu kroplówkach przeżyłam obłęd pępowina jelit dusi za gardło krępuje oddech a może to kroplówka? tabletki przyklejane do spodu łóżka ciało na zdrowie tumor karawana wymyka się spod kontroli tracę ją z pola widzenia Pompa potasowa Mam łoże podobne do łuku rzymskiego! Przepnij, wypnij Plącze mi naczynia Krępuje ruchy Przepinane, wywala bezpiecznik Za torem, przy torze Pilnuj kropel ale tak, żeby druga nie spadła zupełnie Tracę kontrolę kropel nie słychać za ciemno Zabierają mi mój zwodzony most pełen białego mleka przekarmionego zgnilca w piersiach bezdzietnej matki Oddajcie mi wenflony plastik zaszyty w żyłach mechanicznej wątroby Podobne do Rive Gauche!! Zabrali. Puste spojrzenia pielęgniarzy ich białe kitle śledzące każdy ruch kiedy sala pusta Po trzystu pięćdziesięciu kroplówkach pozostał tylko szary pusty dół sina mokra plama na Pont du Carousel Nieżywa i leworęczna Mnożę się.Krwawię bomba wodorowa Fenactil i cień do powiek żeby wzbudzić oznaki życia to mi wystarczy: dół po potasowej pompie i spadki bilirubiny przekrwione białka cienie zimnych powiek plugawe
Rekomendowane odpowiedzi