Sebastian_Pietrzak Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Żółte szaleństwo wróciło na właściwą drogę wrony nie mają głosu a kruki się boją otworzyć dzioba jak mogę zapomnieć nie wypowiedzianych słów Bóg wie kto najlepiej rzyga w parze więc przestań bredzić o przeznaczeniu wiem co się smaży zebrały się wilki z apetytem smoka czasami jesteśmy zwykłym mięsem miałem rzec jakaś ty wyjątkowa? już wiemy że nie...
Klaudiusz Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 tylko ten "apetyt smoka" trzeba wywalić - to takie dizeciece, żeby nie powiedizeć dziecinne, określenie - zepsuło mi cały wiersz (a zapowiadal się ciekawie) pozdr
Messalin_Nagietka Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a może by z "apetytem jaszczurki" lub "apetytem" albo w ogóle wyrzucić (jak sostrzegłeś) tylko MN
Pola Sokołowska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Ja bym zmieniła:dzioba-na dziób, smoka na smoków i tyle !Pozdrawiam Pola
Emilia Zone Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 jedyne co mi przeszkadza to "dzioba" normalnie wytrąca mnie.. ale reszta świetna dobrze się czyta a "smok" mi nie przeszkadza :)) pozdrawiam Emilka
Klaudiusz Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 tego "dzioba" chyba celowo było... -mnie się podoba
Tommy Jantarek Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 "Bóg wie kto najlepiej rzyga w parze więc przestań bredzić o przeznaczeniu wiem co się smaży" - piknie wyciąłbym tylko "czasami" i ostatni wers "zebrały się wilki z apetytem smoka jesteśmy zwykłym mięsem miałem rzec jakaś ty wyjątkowa?" cosik takiego :))
teraa Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 "Żółte szaleństwo" - widze żektos tu kopci faje do ostatniego tchu pozdrawaim palacza ustników Tera
Natan Lemens Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Bóg wie kto najlepiej rzyga w parze calosc dobra + widoczne przeblyski, pozdrawiam
Gość Robwo Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Szanowny poeto! wymitowanie w parze ? żółte szaleńtwo- ja bym zmienił na białe 1
Illuminacja nocy Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 A mi też przeszkadza ten "apetyt smoka" i "dzioba". Poza tym uważam że wiersz ciekawy i podoba mi się.Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi