Krzysztof_Kurc Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2009 z drzwi stuknięciem skojarzony odruch rozpościerania ramion nie wypełni stygnącej depresji na ekranie prześcieradła załamania zarysów dnia niechęć do światła w pozycję embrionalną rzeźbi ciało uwalnia sen niedokończony każdego poranka co noc spóźniony zgodnie z rozkładem jazdy
aluna Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Takie Krzysiu prawdziwe ...znajome! Pięknie! Słonecznie! Ania
kasiaballou Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2009 nic nie rozumiem. ale pozdrawiam :)
Joanna eM Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2009 'zgodnie z rozkładem jazdy' wyższa szkoła jazdy... nic a nic mi na myśl nie przychodzi Pozdrawiam ;)
Bachencja_S. Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Ja z kolei tym razem rozumiem. :) Wyrzuciłabym wers ze stygnącą depresją, oczywiście - gdyby to mój wiersz był.... :) On właściwie zatrzymuje na chwilę, a nie wiem, czy potrzebnie.... Wiersz bardzo mi się podoba. Jest w moim ulubionym Twoim klimacie... "Ciało uwalnia sen" - pięknie. Uwielbiam to uczucie.... :)
Krzysztof_Kurc Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzieki Aniu. Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sam czasem siebie nie rozumiem. Widać mam pociąg do gmatwania. ;) Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Widać nie udało mi się to wierszydło, następnym razem postaram się bardziej. ;) Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Depresja jest lekko przekorna i potrzebna. ;) Klimaty wracają, przecież wiesz że taki sposób zapisywania tego i tamtego będzie u mnie wracał co jakiś czas. Krzysiek
Magda_Tara Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2009 sie podoba, tak ładnie o depresji ;)) mnie z "pozycji embrionalnej" uwalnia dzwonek budzika - o 4.30 ! ZGODNIE Z ROZKŁADEM JAZDY !! i "niechęć do światła" jest intensywna, łojjjj... ;D buziak!
Waldemar Talar Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Coś ma w sobie - skoro zatrzymał na dłużej mnie . Refleksyjny wiersz - podoba się . pozd.
Krzysztof_Kurc Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wszystko jest potrzebne do pełni życia, nawet depresja. ;) Ale o 4.30 to częściej kładę się spać niż wstaję. Nie można popsuć tego budzika? Pozdrawiam Magdo Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszę się bardzo, że udało się zatrzymać choć na chwilę. Pozdrawiam Krzysiek
teresa943 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2009 wydaje mi się, że znów rozumiem, co chciałeś powiedzieć..."zgodnie z rozkładem jazdy" to tak jakby "fortuna toczy się kołem", wszystko ma swój czas, nawet ten "spóźniony"... to kilka rozproszonych myśli w moim rozkładzie jazdy, a wiersz misie i już! serdecznie pozdrawiam Krzysztofie :-) Krystyna
Fly Elika Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Na orgu, gdyby nie te inicjały, z liter k jak kat ... co mieszają bezsens z próżnoscią ile razy je widzę czuję taki niesmak więc tylko czuje ze spadam i muszę znikać !! przeklęta litera inicjału
Magda_Tara Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ;D nie można....żytie... ktoś musi wstawać, żeby dopaść kompa i...zachwycić się wierszami na org.poezja.pl !! twoimi na ten przykład ;))
Krzysztof_Kurc Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszę się Krystyno że jesteś tutaj. Jesteś poszukiwaczem wszystkiego co Twoje w wierszydłach. To pomaga zrozumieć piszącemu jak rozumieją czytający. Dzieki i pozdrawiam ciepło Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ??? Nazywam się Krzysztof Konrad Kurc i nie widzę nic złego (bezsensownego i próżnego) w moich inicjałach. Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ;D nie można....żytie... ktoś musi wstawać, żeby dopaść kompa i...zachwycić się wierszami na org.poezja.pl !! twoimi na ten przykład ;)) Hihihiiii....dobre. ;) Pozdrawiam serdecznie Krzysiek
Rekomendowane odpowiedzi