Krzysztof_Kurc Opublikowano 30 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2009 wyrównują się poziomy luster w kieliszkach przelanych rozmów pić ze wzajemnego współczucia z beztroską przewiązaną na oczach mylisz ciuciubabkę z egzekucją
Krzysztof_Kurc Opublikowano 31 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i już....Pozdrawiam Kasiu Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 31 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło że czytałaś, ciuciubabka jeszcze trwa. ;) Pozdrawiam Krzysiek
Pablo_Pikaso Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2009 witaj Krzysztofie mocna puenta wiersz podoba się... ale ładniej wg mnie by było "z wzajemnego" Paweł
Krzysztof_Kurc Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przemyślę to "z". Czy forma "ze" nie jest poprawna ? Pozdrawiam Krzysiek
Pablo_Pikaso Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przemyślę to "z". Czy forma "ze" nie jest poprawna ? Pozdrawiam Krzysiek Krzysztofie nie podważyłem poprawności tylko tak mi lepiej gra:) Paweł
Rekomendowane odpowiedzi