Kamertonka Opublikowano 30 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2009 za ścianą już świt sąsiedzi szurają do pracy kawowym kubkiem smakowym talerzem rutynowo odmierzają czas a tutaj jeszcze mrok zasiedziały przydługo od nie liczę kiedy i filiżanka życia z aromatem zwietrzałym uszczerbiona łyżeczka od siorbania wczorajszych wydarzeń krucha jak porcelana wszystko przez te wykwintne potrzeby fajansu nie byłoby żal aż tak bardzo
Judyt Opublikowano 30 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2009 ładnie o dniu mijającym, J. (:płoniaście
Pan_Biały Opublikowano 30 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2009 tak to co było nie wróci, ale wiersz pozostanie i dobrze bo dobry.podobało się.pozdro i pisać dalej
kasiaballou Opublikowano 30 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. też kiedyś popełniłam wiersz o filiżance - dla mnie tylko to w boldzie. pozdrawiam :) kasia
Sylwester_Lasota Opublikowano 31 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2009 Ej, wyszczerbiona chyba. Chyba, że to o uszczerbek na zdrowiu chodzi. Pozdrawiam.
teresa943 Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2009 "filiżanka życia" zazwyczaj jest krucha... pozdrawiam :)
Franek Kikuta Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Smutkiem przemijania zawiało od magicznej filiżanki przeszłosci. Wg. mnie dobry wiersz zasługujący na uznanie, taki malutki wycinek z codziennosci...pozdrawiam.
Jimmy_Jordan Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo przemyślany, w kwestii treści, wiersz. To lubię, szanuję i podziwiam. zdrówko, Jimmy
Kamertonka Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2009 dziękuję Państwu za przybycie na moją grządkę pochlebstwa połaskotały zbieram cenne uwagi do koszyczka Panie Sylwku L ma być uszczerbiona wł od uszczerbku taki mój dziwaczy słowołam i wreszcie Panie Jimmy "płynący w dół" wzruszył mnie Pan swoją wnikliwą analizą i doradztwem jestem pod głębokim wrażeniem i podumam nad przemeblowaniem zgodnie z Pańskimi sugestiami ukłony za poświęcenie czasu bardzo to cenię życzę Państwu miłego wieczoru a mniej oficjalnie to trzymajta się ciepło kochane robaczki bo Kamertośka ze szczerego serducha Wam tego życzy
Rekomendowane odpowiedzi