Maciej_Satkiewicz Opublikowano 29 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2009 zobacz tu nic nie ma przyłóż ucho do ziemi może zachowała dźwięki wypuszczam z dłoni wiatr chodźmy nad ocean niech białe skrzydło czaszki wskaże nam obraz z jednej strony wszystko jest wierszem powie z drugiej wielkim pokojem zastawionym rzeczami ale może wmówi nam światło
Agata_Lebek Opublikowano 29 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Muszę nabrać dystansu żeby Cię za bardzo nie zjechać. Jutro napiszę Ci komentarz. Dziś powiem tylko po Stedowemu : "Wszystko jest poezja"
maria nika Opublikowano 29 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2009 ..przyłóż ucho do ziemi może zachowała dźwięki... ciekawy wiersz..mimo wszystko ciekawe przesłanie...ale może wmówi nam światło do mnie całkiem przemawia ...pozdrawiam
Piotr_Strzałecki Opublikowano 29 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2009 Jestem za mały, by się tu wypowiedzieć... Oj, sorry. Już mnie tu nie ma.
Judyt Opublikowano 30 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2009 białe skrzydło czaszki- fajne zestawienie wpada w ucho i oko, ciekawe J.(:płoniaście
Maciej_Satkiewicz Opublikowano 30 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Muszę nabrać dystansu żeby Cię za bardzo nie zjechać. Jutro napiszę Ci komentarz. Dziś powiem tylko po Stedowemu : "Wszystko jest poezja" Czego chcesz, przecież napisałem "wszystko jest wierszem", przynajmniej ciekawszy niż Twoje ostatnie wypociny... ;PPPP
Maciej_Satkiewicz Opublikowano 30 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję, pozdrawiam ;
Maciej_Satkiewicz Opublikowano 30 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ale jednak prosiłbym o wypowiedź, skoro już... i co to znaczy "za mały", za małym to można być na Samsela (którego pozdrawiamy ;)... Pozdrawiam
Maciej_Satkiewicz Opublikowano 30 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Płomiennie ; (Kacha mnie zabije...)
Piotr_Strzałecki Opublikowano 30 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ale jednak prosiłbym o wypowiedź, skoro już... i co to znaczy "za mały", za małym to można być na Samsela (którego pozdrawiamy ;)... Pozdrawiam Ja już wszytko napisałem, co napisać chciałem. A więc rymami żegnam się z wami. :P Pozdrawiam - P.S.
Katarzyna Leoniewska Opublikowano 30 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może i zabije. A wiersz jednak bełkotliwy... Zaczyna się, rozmywa gdzieś między tymi falami i kończy. Dla mnie tu nie ma treści, przy której można się zatrzymać. No niestety ;)
Judyt Opublikowano 30 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Płomiennie ; (Kacha mnie zabije...) płomiennie Panie Macieju z potencjałem i to sporo into dał... (:J.
Agata_Lebek Opublikowano 30 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Muszę nabrać dystansu żeby Cię za bardzo nie zjechać. Jutro napiszę Ci komentarz. Dziś powiem tylko po Stedowemu : "Wszystko jest poezja" Czego chcesz, przecież napisałem "wszystko jest wierszem", przynajmniej ciekawszy niż Twoje ostatnie wypociny... ;PPPP A nie mówiłam żebyś trzymał fason śledziu :PPPP Dupkę już Ci Kasia przetrzepała - tak ma być ;PPP
Maciej_Satkiewicz Opublikowano 30 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2009 Tere fere, nie znacie się obie, treści jest pod dostatkiem tylko wczytywać się nie chce, a fe! :P
Judyt Opublikowano 31 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ty z całym szacunkiem działasz w Myśl wiersza, wierszydła lub jak kto woli drogi Autorze? wmówi nam światło, może czakasz aby ktoś Ci wmówił talent który posiadasz, to marna robota... ja się podpisuję: nie znam się, J.(:
Maciej_Satkiewicz Opublikowano 31 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ty z całym szacunkiem działasz w Myśl wiersza, wierszydła lub jak kto woli drogi Autorze? wmówi nam światło, może czakasz aby ktoś Ci wmówił talent który posiadasz, to marna robota... ja się podpisuję: nie znam się, J.(: :)
Judyt Opublikowano 31 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ty z całym szacunkiem działasz w Myśl wiersza, wierszydła lub jak kto woli drogi Autorze? wmówi nam światło, może czakasz aby ktoś Ci wmówił talent który posiadasz, to marna robota... ja się podpisuję: nie znam się, J.(: :) do roboty :P -żartuję J. (:
Rekomendowane odpowiedzi