Judyt Opublikowano 24 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2009 tak samo człowiekowi, który nie ma gniazda i zatrzymuje się tam, gdzie go mrok zastanie szkiełka połyskują w oczach wielu pogarda krzyk zamęt nie taki jak przy kompocie wypitym wieczorem rozjaśnieje kiedy usuniesz bełkot któż będzie ufał gromadzie żołnierzy serce mądre
Neszka N. Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2009 Wiersz bardzo mi się podoba. Tylko nie rozumiem skąd ten "kompot"? Czy może chodzi o to, że kompot jest stałym elementem dnia?
Judyt Opublikowano 24 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bardzo pięknie dziękuję za depnięcie pod i pochlebne słowo, czasem tak bywa, że wpadnie i owoc do kompotu J.(:płoniaście
Pan_Biały Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2009 zawiesiłem się.odleciałem.podobało się
Judyt Opublikowano 24 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. serdecznie dziękuję Panie Biały(: za depnięcie i przychylność lotu J. płoniaście
Jadwiga_Graczyk Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2009 Super + tak samo człowiekowi, który nie ma gniazda i zatrzymuje się tam, gdzie go mrok zastanie pięknie skojarzenie pozdr.
Judyt Opublikowano 24 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję bardzo za wizytę J.(: płoniaście
Wiechu J. K. Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2009 przeczytałem i rozważam... :) pozdr. Wiechu
Judyt Opublikowano 24 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to bardzo mnie cieszy Wiesławie bardzo bardzo a szczególnie ślad J(: płoniaście
teresa943 Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2009 pamiętam Judyt ten wiersz...jeszcze raz przeczytałam...z przyjemnoscią i z refleksją serdecznie pozdrawiam :)
Judyt Opublikowano 24 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja również serdecznie J.(:dziękuję pięknie
Sylwester_Lasota Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2009 Byłem Przeczytałem Ślad zostawiam Myślę Pozdrawiam
Judyt Opublikowano 25 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no to fajnie Sylwestrze - dziękuję pięknie i serdecznie J.
Sylwester_Lasota Opublikowano 25 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2009 Nie pogniewaj się, ale czepnę się :-). Na razie wymyśliłem niekonsekwencję w stosowaniu interpunkcji. Moim zdaniem, albo z, albo całkiem bez :-). Pozdrawiam i myślę dalej :-).
Judyt Opublikowano 25 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wcale się nie gniewam, bardzo dobrze że zwracasz uwagę, czepiaj się za każdym razem odpowiednio (: zrobiłam tak trzy pierwsze wersy, bo to jest tak jakby cytat, może i powinnam pochylić, czy jakoś tak, mnie się jednak wydaje, że nie ma takich reguł w pisankowaniu, dzięki serdeczne żeś zatrzymał się,J.(:
Judyt Opublikowano 25 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. (:
Jimmy_Jordan Opublikowano 25 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2009 na moją głowiznę, to od kompotu zaczynasz operować językiem niezrozumiałym, albo inaczej, zrozumiałym na zbyt wiele sposobów, nie wiem co począć. pomyślę, zdrówko, Jimmy
egzegeta Opublikowano 25 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dokładnie tak samo moja głowizna odbiera:) Pozdrawiam Autorkę i Pana Jimmy'ego
Judyt Opublikowano 26 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dokładnie tak samo moja głowizna odbiera:) Pozdrawiam Autorkę i Pana Jimmy'ego to bardzo proste wystarczy rozwiązać (: serdecznie obu Panom: Jimemmu i egzegecie dziękuję za wizytowanie przede wszystkim, taki bywa ludzki język no cóż... płoniaście z pozdrowieniem
Rekomendowane odpowiedzi