bazyl_prost Opublikowano 23 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2009 odszedłem wybacz mi tę miłość jadem nasza zżyłość mijaniem płynę wokół ciebie obok jak obłok my, jak dwa tory ciągle niejasnego pochodzenia
aluna Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2009 Pięknie tym rozstaniem bazylu! Podobasie! Ania
teresa943 Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2009 skoro "dwa tory niejasnego pochodzenia", może rzeczywiście lepiej jest odejść? przykry obrazek ludzkiego życia, ale i tak nieraz bywa pozdrawiam
BEa.tUS Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2009 Cześć Bazylu, jak koniecznie chcesz rymować w pierwszej strofie, to zmieniłabym wesryfikację: odszedłem wybacz mi tę miłość jadem minęła nasza zażyłość ?? sama nie wiem...
Magda_Tara Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. o to to! zżyłość ze zżymość mi się kompatybilnuje a poza tym takie ładne rozstanie :))
Mirosław_Dębogórski Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2009 Popieram poprzednika. Miłego...
Sfinks13 Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2009 ciekawy wiersz opisujący rozstanie , które literacko jest zapisane, więc podoba się serdecznie 13
Judyt Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2009 pięknie z melancholią i obłokiem widocznym, J. (:płoniaście
bazyl_prost Opublikowano 24 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2009 zżyłość sama mi się napisała, to nawet mnie cieszy bo wszystko takie wtórne i kartonowe , zmieniłem na końcu, dodałem moment zastanowienia
BEa.tUS Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2009 Sympatczne. Tylko upieram się przy poprawie wersyfikacji pierwszej strofki. Prowadzisz najpierw dłuższy wers, przeskakujący w krótszy, to źle się czyta.
Rekomendowane odpowiedzi