Pan_Biały Opublikowano 22 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2009 dwa palce nie powiedziałem że mam twarz Brando wiem to co Sokrates a z palców buduję wiktorię nie czas się żegnać więc polej dostałem wiele lecz jestem łasy i kobieta trwa przy mnie
Fly Elika Opublikowano 22 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2009 a ja zgłaszam się, jak w szkole do odpowiedzi I ! -incognito echh tak mi się skojarzyło przpr.
Judyt Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2009 (:przeczytałam już wcześniej ale się nie wypowiedziałam,b.ciekawe spojrzenie J.
Wiechu J. K. Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2009 interesujące :) pozdr. Wiechu
teresa943 Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2009 czytałam kilka razy...zastanawiające :) serdecznie pozdrawiam
Sylwester_Lasota Opublikowano 25 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2009 Wiersz podoba mi się i, co ciekawe, chyba tak jak poprzeni komentujący, nie potrafię nic więcej o nim napisać :-). A po przeczytaniu obawiałem się, że będę odosobniony w tej niemocy ;-). Do poczytania
Rekomendowane odpowiedzi