Jerzy Rybak Opublikowano 21 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2009 ta młoda hiszpanka nie może uwierzyć że tyle wiem o seksie tantrycznym choć przecież cały czas mówię o kościele mariackim że każe patrzeć w niebo bez dotykania fasady i właściwie bez słów cierpliwie tłumaczę – dziś będziesz moją kobietą jutro możesz przefarbować włosy i kłamać po cichu że ten wiersz jest o tobie
HAYQ Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2009 może widziała tę strzelistość, długowieczność, wyrafinowaną formę mariackiego, a może to przekonanie wynikło z faktu, że tylko o nim można aż tak długo? :) Nigdy nie pomyślałbym, że można i w ten sposób spojrzeć, na kościół, ale czemu nie, to właściwie też kutowe zjawisko. Ciekawie. Pozdrawiam.
Magda_Tara Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. też mi się tak pokojarzyło :D a wiersz baaaaardzo :)) zabieram
adam_bubak Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2009 we mnie takie uczucia budzi PKiN :D
Magda_Tara Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ooooo, muszę spojrzeć na niego w ten sposób :D
HAYQ Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. PKiN? Żartujesz, chciałby - on się jedynie jawi, orgazmu w nim żadnego. Ani jaj. ;)) Chociaż... ideologia, w sensie - przytłaczać, podobna.
adam_bubak Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. PKiN? Żartujesz, chciałby - on się jedynie jawi, orgazmu w nim żadnego. Ani jaj. ;)) Chociaż... ideologia, w sensie - przytłaczać, podobna. no tak, zawsze miałem ciężkawe podejście do seksu :D
Magda_Tara Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. PKiN? Żartujesz, chciałby - on się jedynie jawi, orgazmu w nim żadnego. Ani jaj. ;)) Chociaż... ideologia, w sensie - przytłaczać, podobna. :D :D a co ma przytłaczanie wspólnego z orgazmami? pokrętne rozumowanie cóś... :( :)) A jeśli Adam B. inaczej odczuwa to, co my mamy na co dzień (dany Pałac), pozwólmy mu na to ;P
Mirosław_Dębogórski Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2009 Wam orgazmy a mnie kompletnie bezpłciowo się kojarzy. Miłego...
adam_bubak Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ale co? wiersz, kościół czy pałac?
HAYQ Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. PKiN? Żartujesz, chciałby - on się jedynie jawi, orgazmu w nim żadnego. Ani jaj. ;)) Chociaż... ideologia, w sensie - przytłaczać, podobna. :D :D a co ma przytłaczanie wspólnego z orgazmami? pokrętne rozumowanie cóś... :( :)) A jeśli Adam B. inaczej odczuwa to, co my mamy na co dzień (dany Pałac), pozwólmy mu na to ;P żadne tam pokrętne - miałem na myśli przetłaczające budowle, mające budzić grozę (w obydwu przypadkach) Poza tym sprawdza się, że wielkość ma znaczenie ;) przynajmniej dla niektórych. Do orgazmów ma się to jednak nijak ;p edycja: Cholera, w tym ostatnim mogę się mylić. :|
Magda_Tara Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :D :D a co ma przytłaczanie wspólnego z orgazmami? pokrętne rozumowanie cóś... :( :)) A jeśli Adam B. inaczej odczuwa to, co my mamy na co dzień (dany Pałac), pozwólmy mu na to ;P żadne tam pokrętne - miałem na myśli przetłaczające budowle, mające budzić grozę (w obydwu przypadkach) Poza tym sprawdza się, że wielkość ma znaczenie ;) przynajmniej dla niektórych. Do orgazmów ma się to jednak nijak ;p edycja: Cholera, w tym ostatnim mogę się mylić. :| PKiN nie budzi grozy, coś Ty ! :D a jego wielkość...się obniżyła optycznie. "do orgazmów ma się to jednak nijak", fakt. Przynajmniej dla nas, którzy z nim na co dzień. :D :D
Krzysztof_Kurc Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2009 Ciekawe, nawet pomijając sex tantryczny (choć zajmuje sporo czasu). ;) Pozdrawiam krzysiek
Magda_Tara Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2009 Rybaczku, żeś nałowiła lotnych dyskutantów ! (ja z HAYQiem i Bubakiem) :D :D przepraszam za panoszenie się nie na temat :( :* wiesz, że wiersz ojeeej! wiesz! :D
Jerzy Rybak Opublikowano 22 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2009 Freud by pewnie Państwu jakoś sensownie odpowiedział, ja nie potrafię :). Dzięki za komentarze /j
Rekomendowane odpowiedzi