Jacek_Suchowicz Opublikowano 12 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2009 wypełnia drobinę materii i kwant energii a c nie jest prędkością ostateczną każdy atom zawiera hologram wszechświata czas niekoniecznie liniowy potrafi obnażyć skutek przyczynie czy własne ja pozwoli miłować bliźniego pamiętając o powołaniu do wieczności
Alicja_Wysocka Opublikowano 12 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2009 Jacku, to Ty? Dla mnie za mądre :)
emil_grabicz Opublikowano 13 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2009 teoria praw ruchu obiektów jest teorią kwantową pola gdzie tajemnicza energia szuka dla siebie parasola... :) głęboka i filozoficzna ta Twoja fizyka kwantowa życia... pozdrawiam :)
Jacek_Suchowicz Opublikowano 13 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ala czemu sobie kpisz?
Jacek_Suchowicz Opublikowano 13 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jestem po wrażeniem czytając o nowych odkryciach naukowych z zakresu fizyki współczesnej w której fizyka Newtona to archaizm a teoria pola Einsteina odchodzi do lamusa (o wielu odkryciach oficjalnie się nic nie mówi - wędrują tak jak wynalazki Tesli do sejfów gdyż w jednej chwili ległyby dochody światowej finansjery a niegrzeczni wynalazcy giną w przypadkowych wypadkach) dzięki za wiersz pozdrawiam Jacek
Alicja_Wysocka Opublikowano 13 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ala czemu sobie kpisz? Ależ uchowaj Panie, Jacku, przepraszam, jeśli tak odebrałeś, dla mnie jest mądry, za mądry. Nauki ścisłe nigdy nie były moją mocną stroną. Słonka :)
a.adamek elikowski Opublikowano 13 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2009 ktoś temu przeszkadza, i pomocnicy też są na pewno jak wszędzie :) źli i dobrzy i kryminalni oczywiście też ja wiem że takie coś istnieje, i bynamniej to nie moja świętość o tym świadczy choć potworem jakimś nie jestem
Jacek_Suchowicz Opublikowano 13 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ala czemu sobie kpisz? Ależ uchowaj Panie, Jacku, przepraszam, jeśli tak odebrałeś, dla mnie jest mądry, za mądry. Nauki ścisłe nigdy nie były moją mocną stroną. Słonka :) wiadomości przeczytane w internecie i powszechnie dostępne :))) pozdrawiam ps. c - prędkość światła 300000 km/s
Jacek_Suchowicz Opublikowano 13 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ten tekst nie ma nic wspólnego ze świętością a miło że wiesz Pozdrawiam Jacek
HAYQ Opublikowano 13 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2009 Myśl twoja, hę... wcale niebłaha - tu wkręca cię lepton tam kwarki... Żaś inny, aż dymi mu czacha ten balast - szast prast... do niszczarki. Próbujesz raz jeszcze, na nowo. Z fermionów tkaszasz sieć na swe barki... A ten ci - łeb w łeb, każe słowo do pieca, szast prast, lub niszczarki. Więc głowisz się, bo czas cię goni by dowieść, żeś rację miał... Starcze, rodzina być może cię wspomni: Żył, był - Niepoprawny uparciuch. ;) Pozdrawiam
maria nika Opublikowano 13 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Fakt,ze mądry ,ale mądrością ujętej miłości... i taki treściwy... pozwala skutek obnażyć przyczynie...i to nasze ego.. Pozdrawiam pamiętając o powolaniu do wieczności
Stanisław Kamykowski Opublikowano 13 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2009 ostatnio po głowie chodziła mi myśl, którą pozwolę sobie sparafrazować z twoich wersów "czy własnemu ja pozwolą miłować bliźniego pamiętając o powołaniu do wieczności" za twoją myśl pozwolę sobie jedynie podziękować :-)
Jadwiga_Graczyk Opublikowano 13 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2009 Myśl trafna, mądra, ponadczasowa. Bardzo, bardzo ładnie. Pozdr.
Jacek_Suchowicz Opublikowano 13 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ech mnóstwo by można powiedzieć szaleją mezony i miony niejeden dość długo się biedzi czy wszechświat jest w końcu skończony a jeszcze popatrzy na trzeźwo na życie gamoni i przecher kojarzy ciut ciężko i ledwo jak bardzo cierpliwy jest eter niszczarka nie przyda się na nic zacierać bez sensu dowody już wkrótce czas taki nastanie że można zdarzenia odtworzyć ;) Pozdrawiam Jacek
Jacek_Suchowicz Opublikowano 13 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Fakt,ze mądry ,ale mądrością ujętej miłości... i taki treściwy... pozwala skutek obnażyć przyczynie...i to nasze ego.. Pozdrawiam pamiętając o powolaniu do wieczności dzięki co by nie powiedzieć wszyscy jestesmy powołani do wieczności Pozdrawiam Jacek
Jacek_Suchowicz Opublikowano 13 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wszystko zależy od nas samych dzięki za wgląd Pozdrawiam
Jacek_Suchowicz Opublikowano 13 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Pozdrawiam Jacek
Sylwester_Lasota Opublikowano 13 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2009 Zagłębiłeś się Jacku :-). I dobrze. Bardzo dobrze. Popieram całym... hm... sercem :-). Do poczytania.
Jacek_Suchowicz Opublikowano 13 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czasem ogarnia mnie nostalgia i coś takiego piszę co nie zmienia faktu że lubię się bawić słowami dzięki i pozdrawiam Jacek
Sylwester_Lasota Opublikowano 13 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2009 Taak, też mam podobnie. Czasami zastanawiam się też nad tym, czy to ja, czy jakieś Coś za mnie "pisze" (w cudzysłowie, bo to raczej o składanie myśli chodzi, których zapisanie jest jedynie jakąś formą ich materializacji). Tym bardziej mnie to zastanawia, gdy u innych znajduję podobne wytwory. Tak jakbyśmy byli jedynie odbiornikami czegoś, co jest w eterze, a to co odbieramy zależy jedynie od naszego dostrojenia. I w tym byłaby nasza rola. Więcej nic. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi